Igazi titkokról hullhat le a lepel: ezen a napon eddig ismeretlen esti csodákat láthatunk

HelloVidék   
  Megosztom
Igazi titkokról hullhat le a lepel: ezen a napon eddig ismeretlen esti csodákat láthatunk

Exkluzív esti sétára hívja az érdeklődőket a Debreceni Állatkert, ahol a program résztvevői bepillanthatnak a kulisszák mögé és megismerhetik a lakók esti, éjszakai életét a gondozók segítségével.

Az Állatkertek Éjszakájának felvezetéseként a debreceni intézmény újabb Esti sétára invitálja az exkluzív nyáresti élmények iránt érdeklődőket. A program résztvevői a nyáreste varázsában, kulisszák mögötti szakvezetésen fedezhetik fel a kert ezernyi titkát és nyerhetnek bepillantást lakók addig ismeretlen, esti életébe.

Gondozók segítségével megismerkedhetnek a legkülönlegesebb állatokkal, többek között testközelből találkozhatnak az Állatkert idén született és kézből nevelt bébi sztárjaival, köztük a pingvinóvoda legfiatalabb növendékével és Zaharával, a júniusban született kis recés zsiráffal; de azt is megtudhatják, hogy hogyan mos fogat a víziló.

E páratlan élményben legközelebb augusztus 14-én, pénteken, 20:00 és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek. Az intézmény legfeljebb 60 főt tud majd fogadni, a belépőjegyek pedig csak elővételben kaphatók a készlet erejéig a tavalyhoz képest változatlan, fejenként 3800 Ft-os áron pénztáraikban, illetve foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

debrecen

állatkert

debreceni állatkert

állatkertek éjszakája

esti séta