Igazi titkokról hullhat le a lepel: ezen a napon eddig ismeretlen esti csodákat láthatunk

HelloVidék   
  Megosztom
Igazi titkokról hullhat le a lepel: ezen a napon eddig ismeretlen esti csodákat láthatunk

Exkluzív esti sétára hívja az érdeklődőket a Debreceni Állatkert, ahol a program résztvevői bepillanthatnak a kulisszák mögé és megismerhetik a lakók esti, éjszakai életét a gondozók segítségével.

Az Állatkertek Éjszakájának felvezetéseként a debreceni intézmény újabb Esti sétára invitálja az exkluzív nyáresti élmények iránt érdeklődőket. A program résztvevői a nyáreste varázsában, kulisszák mögötti szakvezetésen fedezhetik fel a kert ezernyi titkát és nyerhetnek bepillantást lakók addig ismeretlen, esti életébe.

Gondozók segítségével megismerkedhetnek a legkülönlegesebb állatokkal, többek között testközelből találkozhatnak az Állatkert idén született és kézből nevelt bébi sztárjaival, köztük a pingvinóvoda legfiatalabb növendékével és Zaharával, a júniusban született kis recés zsiráffal; de azt is megtudhatják, hogy hogyan mos fogat a víziló.

E páratlan élményben legközelebb augusztus 14-én, pénteken, 20:00 és 23:00 között lehet részük az érdeklődőknek. Az intézmény legfeljebb 60 főt tud majd fogadni, a belépőjegyek pedig csak elővételben kaphatók a készlet erejéig a tavalyhoz képest változatlan, fejenként 3800 Ft-os áron pénztáraikban, illetve foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon.

Címlapkép: Getty Images

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

debrecen

állatkert

debreceni állatkert

állatkertek éjszakája

esti séta