Ezt kár lenne kihagyni: újabb két programot kínál a népszerű balatoni város

MTI   
  Megosztom
Ezt kár lenne kihagyni: újabb két programot kínál a népszerű balatoni város

Újabb helyszínen kínálnak színes programokat az érdeklődőknek az augusztus 20-i hosszú hétvégéhez kapcsolódva. Két különleges zenés színházi produkció látható augusztus végén a keszthelyi Festetics-kastély parkjában.

Két különleges zenés színházi produkció látható augusztus végén a keszthelyi Festetics-kastély parkjában a Magyar Teátrumi Társaság, a Helikon Kastélymúzeum, a Budapesti Operettszínház és a Musical Neked Produkció jóvoltából. Augusztus 22-én este egyetlen alkalommal látható az a musicalimprovizáció, amelynek nemcsak a hátterét adja a kastély, de a témáját is a város, a Festetics család és az épület történeteiből alkotják meg az előadók a színpadon.

Szente Vajk rendező Peller Anna, Polyák Lilla, Csonka András és Kocsis Dénes improvizációira, illetve a nézők ötleteire építi az előadást, amelyen a világ legismertebb musicalslágerei szólalnak meg. A szólistákat Erős Csaba kíséri zongorán, a koreográfus Túri Lajos.

Másnap este Szabadság, szerelem - festői operettest a Festetics kastélykertben címmel a Budapesti Operettszínház ad gálaműsort. A legismertebb operettszerzők - Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss vagy Jacques Offenbach - műveit Fischl Mónika, Lukács Anita, Szendy Szilvi, Kiss Diána, Lévai Enikő, Vadász Zsolt, Laki Péter és Ninh Duc Hoang Long előadásában hallhatja a közönség.

Az Operettszínház Balettkara táncprodukciókkal színesíti az estét Lénárt Gábor koreográfiájában. Kálmán Imre legkedveltebb operettslágerei között felcsendülnek a Hej, cigány, a Ringó vállú és a Szép város Kolozsvár, megidézve a színház következő őszi operettpremierjét, a Marica grófnőt. A gála rendezője Angyal Márta, a karmester Pfeiffer Gyula főzeneigazgató.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

festetics

kastély

keszthely