Mégis lesz buli? A Republic, a 30Y és a Bagossy Brothers Company is színpadra lép a vidéki városban

MTI   
  Megosztom
Mégis lesz buli? A Republic, a 30Y és a Bagossy Brothers Company is színpadra lép a vidéki városban

Fergeteges programmal készülnek a a Tisza-tavi Napok fesztivál helyett a szervezők Tiszafüreden. Több neves fellépő koncertezik a városban többek között színpadra lép a Republic, a 30Y, Rúzsa Magdi, a Kiscsillag és a Bagossy Brothers Company.

Bár a TÓMÉK / Tisza-tavi Napok fesztivál idén elmarad, a szervezők pótLAKE címmel ötnapos programsorozattal kárpótolják augusztus 16. és 20. között Tiszafüreden a közönséget.

Az Albatrosz kikötőben a hétfői környezetvédelmi nap során a vállalkozó kedvűek szemétgyűjtésben vehetnek részt kajakkal. Augusztus 20-án délelőtt ünnepi megemlékezés lesz a Halas téren, és megtartják a mezőgazdasági gépek felvonulását is. Kiemelték, hogy az egyes programelemek a hatályos járványügyi jogszabályok betartása mellett valósulnak meg. További részletek az Alföld Szíve Térségi Turisztikai Egyesület Facebook-oldalán találhatók.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

fesztivál

rendezvény

nyár