Sokat hozott a konyhára a magyar termék: nyíregyházi versenyző nyerte el a milliós fődíjat

MTI   
  Megosztom
Sokat hozott a konyhára a magyar termék: nyíregyházi versenyző nyerte el a milliós fődíjat

Hat gyártó 127-féle Magyar Termék védjegyes készítménye vett részt a Felfedező tavaszi nyereményjátékban, amelyben a 2019-es hasonló akcióhoz képest megduplázódott az eladott árucikkek száma. Az egymillió forintos fődíjat az újdonságnak számító Abonett szendvicsek megvásárlásával nyerték. A díjátadó napján új termékkörrel elindították a játék második fordulóját is.

Kenézné Vida Judit vehette át a Felfedező játék egymillió forintos fődíját Benedek Esztertől, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől. A boldog nyertes Nyíregyházán él férjével és két tizenéves gyermekével, az édesapja által alapított építőipari cégnél dolgozik. A játéktól függetlenül is sokszor vásárol Abonett-készítményeket. Szereti a termékpromóciókat, de ilyen értékes nyereményt még sose nyert. Tudatos fogyasztóként egyébként is előnyben részesíti a Magyar Termék védjegyes árukat.

Szebeni Zoltán, az Abonett Kft. ügyvezetője a cég abonyi telephelyén megtartott díjátadón elmondta: nagyon örülnek, hogy a fődíjat az ő újdonságnak számító gluténmentes szendvicsük megvásárlásával nyerték meg. Minden előzetes várakozásukat felülmúlták az akcióban való részvétel eredményei: a játék 13 hete alatt több min kódját töltötték fel a vásárlók a micrositera.

A Magyar Termék ügyvezetője nagyon eredményesnek értékelte a tavaszi promóciót: a részt vevő hat gyártó – az Abonett mellett a Bábolna Bio, az Europe Gastro, a Gyermelyi, a Hajnal Hús és a Sofidel – 127-féle készítménye megduplázta a 2019-es hasonló akció eladásait. Valamint csaknem 7000-rel több, azaz 34 189 darab AP-kódot töltöttek fel. A játékba regisztrálók száma is növekedett: összesen 10 577 fő.

Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője (balról) és a boldog nyíregyházi nyertes – fotó: Kárpáti Márta
Benedek Eszter, a Magyar Termék Nonprofit Kft. ügyvezetője (balról) és a boldog nyíregyházi nyertes – fotó: Kárpáti Márta

Benedek Eszter bejelentette, hogy elindították a Felfedező nyereményjáték év végéig tartó második fordulóját, amelyben 8 gyártó – Ceres, Detki Keksz, Gyulahús, Hajnal – Hús, Savencia , Sofidel Hungary, Szerencsi Bonbon, U és U. – 227-féle újabb Magyar Termék védjegyes készítményét ajánlják a játékos kedvű vásárlók figyelmébe.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

magyar termék

nyeremény

felfedező játék

nyeremény