Folytatódik az RTL Klub sikersorozata: ekkor indul a Mi kis falunk új évada

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik az RTL Klub sikersorozata: ekkor indul a Mi kis falunk új évada

Szeptember 19-én folytatódik a magyarok egyik kedvenc sorozata az RTL tájékoztatása szerint. A mi kis falunk 5.évadának premierje ismét sok izgalmat ígér a sorozat rajongók örömére.

Az RTL Magyarország tájékoztatása alapján szeptember 19-én, 20 órakor kezdődik A mi kis falunk 5. évadának premier epizódja.

Az 5. évad főbb szereplői: Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Rusznák András.

A negyedik évad Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget, így a folytatásból kiderül valóban érkezik-e a kisbaba. Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derülhet a titokra. Kiderült az is, hogy az eddig ismert szálak mellett a pajkaszegiek életét egy titokzatos hölgy felbukkanása teszi izgalmassá az új évadban.

Lássuk az előzetest:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

a mi kis falunk

rtl

sorozat