Folytatódik az RTL Klub sikersorozata: ekkor indul a Mi kis falunk új évada

HelloVidék   
  Megosztom
Folytatódik az RTL Klub sikersorozata: ekkor indul a Mi kis falunk új évada

Szeptember 19-én folytatódik a magyarok egyik kedvenc sorozata az RTL tájékoztatása szerint. A mi kis falunk 5.évadának premierje ismét sok izgalmat ígér a sorozat rajongók örömére.

Az RTL Magyarország tájékoztatása alapján szeptember 19-én, 20 órakor kezdődik A mi kis falunk 5. évadának premier epizódja.

Az 5. évad főbb szereplői: Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla, Rusznák András.

A negyedik évad Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget, így a folytatásból kiderül valóban érkezik-e a kisbaba. Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derülhet a titokra. Kiderült az is, hogy az eddig ismert szálak mellett a pajkaszegiek életét egy titokzatos hölgy felbukkanása teszi izgalmassá az új évadban.

Lássuk az előzetest:

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

a mi kis falunk

rtl

sorozat