Meglepő, milyen munkát vállalt el Dombóvári István: visszaköltözött szülőfalujába

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepő, milyen munkát vállalt el Dombóvári István: visszaköltözött szülőfalujába

A humorista azt mondta, élete legjobb döntése volt visszaköltözni a szülőfalujába. Elmondása szerint örül, hogy visszatalált erre ez ösvényre és lett egy civil munkája is.

Dombóvári István humorista a jászkarajenői művelődési ház vezetője lett, erről az RTL Klub reggeli műsorában beszélt. Ezzel kapcsolatban azt is elmondta, hogy

A helyi művelődési ház korábbi vezetője nyugdíjba ment, így találta meg őt a lehetőség, amiről azt mondta: közművelődési feladatokat kell ellátnia, fenntartani az intézményt és rendezvényeket szervezni.

A humorista elmondása szerint örül, hogy visszatalált erre ez ösvényre és lett egy civil munkája is. 15 évig "bohéméletet" élt, ami "jó kis szerep volt, de kiderült, hogy egy kirándulás volt".

A teljes interjút itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dombóvári istván

humorista

művelődési ház

jászkarajenő