Meglepő, milyen munkát vállalt el Dombóvári István: visszaköltözött szülőfalujába

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepő, milyen munkát vállalt el Dombóvári István: visszaköltözött szülőfalujába

A humorista azt mondta, élete legjobb döntése volt visszaköltözni a szülőfalujába. Elmondása szerint örül, hogy visszatalált erre ez ösvényre és lett egy civil munkája is.

Dombóvári István humorista a jászkarajenői művelődési ház vezetője lett, erről az RTL Klub reggeli műsorában beszélt. Ezzel kapcsolatban azt is elmondta, hogy

A helyi művelődési ház korábbi vezetője nyugdíjba ment, így találta meg őt a lehetőség, amiről azt mondta: közművelődési feladatokat kell ellátnia, fenntartani az intézményt és rendezvényeket szervezni.

A humorista elmondása szerint örül, hogy visszatalált erre ez ösvényre és lett egy civil munkája is. 15 évig "bohéméletet" élt, ami "jó kis szerep volt, de kiderült, hogy egy kirándulás volt".

A teljes interjút itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dombóvári istván

humorista

művelődési ház

jászkarajenő