Meglepő, milyen munkát vállalt el Dombóvári István: visszaköltözött szülőfalujába

HelloVidék   
  Megosztom
Meglepő, milyen munkát vállalt el Dombóvári István: visszaköltözött szülőfalujába

A humorista azt mondta, élete legjobb döntése volt visszaköltözni a szülőfalujába. Elmondása szerint örül, hogy visszatalált erre ez ösvényre és lett egy civil munkája is.

Dombóvári István humorista a jászkarajenői művelődési ház vezetője lett, erről az RTL Klub reggeli műsorában beszélt. Ezzel kapcsolatban azt is elmondta, hogy

A helyi művelődési ház korábbi vezetője nyugdíjba ment, így találta meg őt a lehetőség, amiről azt mondta: közművelődési feladatokat kell ellátnia, fenntartani az intézményt és rendezvényeket szervezni.

A humorista elmondása szerint örül, hogy visszatalált erre ez ösvényre és lett egy civil munkája is. 15 évig "bohéméletet" élt, ami "jó kis szerep volt, de kiderült, hogy egy kirándulás volt".

A teljes interjút itt lehet megnézni:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dombóvári istván

humorista

művelődési ház

jászkarajenő