Jönnek A mi kis falunk új részei: exkluzív videó az 5. évadból

HelloVidék   
  Megosztom
Jönnek A mi kis falunk új részei: exkluzív videó az 5. évadból

Az új évad előzetese után most egy exkluzív videó is megjelent, amiben két jelenetet láthatunk A mi kis falunkból. Vajon kinek a titokzatos eltűnése indítja el a bonyodalmakat a sorozat történetében?

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, szeptember 19-én, 20 órakor kezdődik A mi kis falunk 5. évadának premier epizódja. Az RTL Klubon futó sorozat 5. évadának főbb szereplői Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla és Rusznák András lesznek.

A korábbi évad Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget, így a folytatásból kiderül valóban érkezik-e a kisbaba. Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derülhet a titokra. Kiderült az is, hogy az eddig ismert szálak mellett a pajkaszegiek életét egy titokzatos hölgy felbukkanása teszi izgalmassá az új évadban.

Hamarosan kiderül...

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

a mi kis falunk

sorozat

pajkaszeg

pilisszentlélek