Jönnek A mi kis falunk új részei: exkluzív videó az 5. évadból

HelloVidék   
  Megosztom
Jönnek A mi kis falunk új részei: exkluzív videó az 5. évadból

Az új évad előzetese után most egy exkluzív videó is megjelent, amiben két jelenetet láthatunk A mi kis falunkból. Vajon kinek a titokzatos eltűnése indítja el a bonyodalmakat a sorozat történetében?

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, szeptember 19-én, 20 órakor kezdődik A mi kis falunk 5. évadának premier epizódja. Az RTL Klubon futó sorozat 5. évadának főbb szereplői Csuja Imre, Bánki Gergő, Lovas Rozi, Lengyel Tamás, Reviczky Gábor, Schmied Zoltán, Bata Éva, Szabó Győző, Udvaros Dorottya, Debreczeny Csaba, Kerekes József, Fehér Tibor, Törőcsik Franciska, Mikecz Estilla és Rusznák András lesznek.

A korábbi évad Erika terhességi tesztjének kérdésével ért véget, így a folytatásból kiderül valóban érkezik-e a kisbaba. Az ötödik évad első epizódjában pedig rögtön fény derülhet a titokra. Kiderült az is, hogy az eddig ismert szálak mellett a pajkaszegiek életét egy titokzatos hölgy felbukkanása teszi izgalmassá az új évadban.

Hamarosan kiderül...

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

a mi kis falunk

sorozat

pajkaszeg

pilisszentlélek