Anyagi helyzetéről vallott a Drága örökösök sztárja: kellett a pénz, vécét is tisztítottam

HelloVidék   
  Megosztom
Anyagi helyzetéről vallott a Drága örökösök sztárja: kellett a pénz, vécét is tisztítottam

A koronavírus-járvány a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatot sem kímélte és néhány hónapra leállt a forgatás, ezért hirtelen munka nélkül maradtak a színészek és a stábtagok. Fekete Linda elárulta, hogyan vészelte át az átmeneti időszakot.

2019 óta követhetik az RTL Klub nézői a Szappanos család mindennapjait a Drága Örökösök című sorozatban, akik a történet alapján a fővárosból költöztek Ökörapátiba. A koronavírus-járvány azonban a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatot sem kímélte: 2020 március közepén le kellett állítani a forgatát egészen júliusig, így néhány hónapig a stábtagok és a színészek hirtelen munka nélkül maradtak.

Fekete Linda, a sorozat Anikója a Best Magazinnak adott interjújában elárulta, hogy kezdetben aktív otthoni pihenésre használta a váratlanul érkezett szabadságot, aztán egyre jobban hiányzott neki a munka és a pénz is fogyóban volt.

Elkezdtem álláshirdetéseket nézni, és vagy negyven helyre jelentkeztem. Recepciósnak, pultosnak, személyi asszisztensnek

- mondta a lapnak.

A munkakeresés azonban egyáltalán nem ment olyan könnyen, mint gondolta. Sok helyről választ sem kapott a színésznő, végül viszont egy Budapest környéki kastélyszállóban találta meg új, átmeneti munkahelyét.

Lindát szobalány és reggeliztető pozícióban alkalmazták. Könnyedén állta a sarat, pedig nem volt egyszerű dolga, hajnali fél négykor kellett kelnie, hogy időben beérjen, majd tízig reggeliztetett, aztán szobákat takarított kettőig.

Az ágyakkal kezdtem, majd a fürdőszobában folytattam, vécét is tisztítottam

- mesélte.

A sorozatsztár mára visszatért eredeti foglalkozásához, ám a bizonytalan helyzet miatt továbbra sem tudott teljesen megnyugodni. A járvány rádöbbentette, hogy szakmája korántsem olyan biztos, mint gondolta és mindig szükség van egy B tervre, ezért beiratkozott egy fodrásztanfolyamra.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

drága örökösök

sztár