Ismét házasodnak a gazdák: ekkor indul a műsor új, rendhagyó évada

HelloVidék   
  Megosztom
Ismét házasodnak a gazdák: ekkor indul a műsor új, rendhagyó évada

Október 19-én indul a Házasodna a gazda című népszerű műsor, ahol ebben az évadban egy gazdasszony és négy gazda szerelmi életét követhetjük nyomon. Kiderült az is, hogy milyen meglepetéseket tartogat a megújult műsor.

Október 19-én indul a Házasodna a gazda című népszerű televíziós műsor, ahol ebben az évadban egy gazdasszony és négy gazda szerelmi életét követhetjük nyomon. Betti, Peti, Szabolcs, Roland és Pisti gazda kalandos társkeresését Nádai Anikóval kísérhetik végig a nézők minden hétköznap 21:05-től az RTL Klub műsorán.

Azt már megtudhattuk, hogy újdonságra is számíthatunk, hiszen idén nem egy külső helyszínen randiznak majd az újdonsült párok, hanem saját otthonaikba érkeznek a gazdákhoz a kiválasztott nők és férfiak.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

házasodna a gazda

televízió

tv

rtl