Koronavírus miatt bezár a népszerű vidéki színház: ez lehet a jegyek, bérletek sorsa

MTI   
  Megosztom
Koronavírus miatt bezár a népszerű vidéki színház: ez lehet a jegyek, bérletek sorsa

Egy vendégművész koronavírus-tesztje pozitív lett, ezért bezárják a szombathelyi Weöres Sándor Színházat és az előadások, illetve a próbák a következő egy hétben elmaradnak.

Koronavírus-fertőzés miatt a következő egy hétben elmaradnak az előadások és nem lesznek próbák sem a szombathelyi Weöres Sándor Színházban. Az intézmény tájékoztatása szerint egy vendégművészük fertőződött meg koronavírussal, tesztje pozitív lett, ezért a közönség és a társulat egészségének védelme érdekében

Tíz előadás marad el, a jegyeket egyelőre nem váltják vissza, az előadások pótlásáról később tájékoztatnak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

színház

járvány