Eldőlt: ez lesz a karácsonyi vásárok sorsa idén Magyarországon

HelloVidék   
  Megosztom
Eldőlt: ez lesz a karácsonyi vásárok sorsa idén Magyarországon

A budapesti Vörösmarty téri vásár szervezői úgy döntöttek, az ő rendezvényük elmarad idén a járvány miatt. De vajon ugyanez lesz a helyzet országszerte?

November elejére már 40 ezer aktív koronavírus fertőzött is lehet - ez szerepel az RTL Híradó birtokába jutott kormányzati dokumentumban. Az egészségügyért felelős államtitkárság ebben azt is írja,

Kiemelik, hogy csak az vegyen részt ezeken az eseményeken, aki egészségesnek érzi magát. A szervezőktől azt kérik, hogy rendszeresen fertőtlenítsék a szociális helységeket, az árusoktól pedig azt, hogy hordjanak maszkot.

A budapesti Vörösmarty téri vásár szervezői közben úgy döntöttek, az ő rendezvényük elmarad idén a járvány miatt. November végétől szilveszterig évente nagyjából félmillióan látogattak ki eddig ide, de a szervezők szerint az előrejelzések alapján a járvány éppen az adventi időszakban fog tetőzni - ezért határoztak az esemény lefújása mellett.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsony

karácsonyi vásár

karácsonyi vásárok

koronavírus

koronavírus-járvány