Fotókon a hatalmas jövevény: ismét Nyíregyházán Európa legnagyobb afrikai elefántja

MTI   
  Megosztom
Fotókon a hatalmas jövevény: ismét Nyíregyházán Európa legnagyobb afrikai elefántja

Jack, Európa legnagyobb afrikai elefántbikája (Loxodonta africana) 2020. október 22-én érkezett a Nyíregyházi Állatparkban. Az állat az Európai Fajmegőrzési Program keretében kétéves távollét után érkezett újra Nyíregyházára a bázeli állatketből.

Több hónapnyi szervezés és igazi csapatmunka eredményeként 2 év távollét után visszatért hozzánk Jack, az afrikai elefánt tenyészbika. Az 5 tonnás állatnak itt a Nyíregyházi Állatparkban már 2015-ben és 2018-ban született borja s amint újból megszokta belső és külső kifutóit, megkezdődik az összeszoktatás az elefántcsalád többi tagjával s tavasszal remélhetőleg sor kerül a randevúra is

- számolt be róla az állatkert.


Fotók: MTI/Balázs Attila

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

elefánt

afrikai elefánt

nyíregyháza

nyíregyházi állatpark