Új gazdás műsor indul a TV2-n: ők lesznek a Farm VIP sztárjai

HelloVidék   
  Megosztom
Új gazdás műsor indul a TV2-n: ők lesznek a Farm VIP sztárjai

Új farmos műsor indul, amelyet november 15-től követhetnek nyomon a nézők a TV2-n. A falusi kalandrealityben két csapat méri össze erejét és tudását különböző játékokban és a vidéki élethez kapcsolódó feladatokban.

November 15-én indul a TV2 új farmos műsora, vagyis a FARM VIP című falusi kalandreality a csatorna bejelentése alapján. A műsorban tizennégy ismert személyiség vállalkozik arra, hogy a vidéki környezet megpróbáltatásaival és a nomád életkörülményekkel, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül egy mesés birtokon bizonyítsa rátermettségét, hátrahagyva a hétköznapok kényelmét.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa lesz, Gáspár Zsolti pedig a gazda személyében vezeti be a szereplőket a tanyasi élet sokszínű világába és terelgeti őket a különböző megmérettetésekben.

A szereplők között a piros csapatban találkozhatunk Vasvári Viviennel, Bay Évával, Szögeczki Ágival, Ambrus Attilával, Kerényi Miklós Mátéval, Závodi Marcival és Novák Zalánnal az Exatlon Hungary második évadának versenyzőjével. A sárga csapatban pedig láthatjuk Horváth Évát, Terecskei Ritát, Sydney van den Bosch-t, Kucsera Gábort, Vásáry Andrét, Sebők Vilit, illetve Jóni Mátét.

Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli majd a mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. A csapatok folyamatosan versenyeznek egymással: játékokban, vidéki élethez kapcsoldód feladatokban mérik össze tudásukat, erejüket. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, ahol az egyik társuktól búcsút kell venniük. A műsor egy pontján a csapatok versenye egyéni küzdelemmé változik, és végül egy valaki nyeri meg a Farm VIP főnyereményét.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

farm

farm vip

televízió

műsor

tv2