Vége a bulinak: nem viseltek maszkot, bezárták a vidéki kocsmát

HelloVidék   
  Megosztom
Vége a bulinak: nem viseltek maszkot, bezárták a vidéki kocsmát

A Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs csütörtöki sajtótájékoztatóján számoltak be arról, hogy bezártak egy vidéki kocsmát, mert nem tartották a kötelező maszkviselést. Egy pultost és az egyik vendéget megbírságolták - számolt be róla a delmagyar.hu.

Ahogy a portál írja, az Operatív Törzs csütörtöki tájékoztatójában elmondták:

az új kormányrendelet kapcsán szerdán három intézkedés történt, ebből egy sándorfalvi italkimérésben, ahol a pult mögött álló kiszolgáló személyzet nem viselt maszkot, az egyik vendég pedig, aki nem fogyasztott semmit, az állára húzva viselte a maszkot.

Információink szerint mindkettőjüket 5-5 ezer forint pénzbírsággal sújtották, a kocsmát három napra bezárták, az üzemeltetőnek pedig 100 ezer forintot kell fizetnie.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

maszk

maszkviselés

büntetés

bezárás

kocsma