Ebben a gyönyörű vidéki faluban él Cserhalmi György: ezért vonult el a világ elől a legendás színművész

HelloVidék   
  Megosztom
Ebben a gyönyörű vidéki faluban él Cserhalmi György: ezért vonult el a világ elől a legendás színművész

A Nemzet Színésze címmel is kitüntetett Cserhalmi György a Káli-medencében található, hatvanfős kis faluba, Kékkútra vonult vissza. Egyedül él, lányával és unokáival telefonon tartja a kapcsolatot - írja a Best.

A 72 éves Cserhalmi György a Veszprém megyei Kékkúton él. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas színész a Best értesülése szerint igyekszik minimálisra csökkenteni a fertőzésveszélyt, ezért is vonult vissza egyedül a Káli-medencében található, hatvanfős faluba.

A színész az elmúlt években több műtéten is átesett, ezért fontos, hogy a járvány idején különösen figyeljen az egészségére. Lányával és unokáival telefonon tartja a kapcsolatot. Kékkúton, ha az időjárás is engedi, a szabadban tevékenykedik és élvezi a napsütést. Főz magának és mindennap ír minimum három órán keresztül. Több neves kiadó is jelentkezett már, hogy szívesen kiadnák az írást, de Cserhalmi - bár irodalmi igényességgel ír - nem tartja magát írónak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

cserhalmi

cserhalmi györgy

nemzet színésze

színész

költözés

veszprém megye