Az Öreghegyről a város szívébe: megérkezett Székesfehérvár karácsonyfája

HelloVidék   
  Megosztom
Az Öreghegyről a város szívébe: megérkezett Székesfehérvár karácsonyfája

Cser-Palkovics András közösségi oldalán örvendeztette meg a hírrel a lakosságot - írja a feol.hu.

Fehérvár karácsonyfája már ma megérkezik a Városház térre. A szakemberek által kijelölt, szokatlanul korai időpontnak praktikus okai vannak, a faházak telepítése, a szállítás és a felállítás helyigénye miatt van rá szükség. A fenyő a délutáni órákra el is nyeri végleges helyét, a fa érkezését a város oldalain követhetik majd

- számolt be róla a város polgármestere.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsonyfa

székesfehérvár

fenyőfa

ünnep

város