Hajóval kereste a rendőrség: eltévedt egy horgász a sűrű ködben

HelloVidék   
  Megosztom
Hajóval kereste a rendőrség: eltévedt egy horgász a sűrű ködben

Vasárnap kora este a Duna mohácsi szakaszán egy horgász a leszálló köd és sötét miatt eltévedt, nem találta sem a partot, sem a kikötőbe vezető útvonalat vagy irányt - írja a bama.hu.

Ahogy a portál írja, a mohácsi hivatásos tűzoltók először a kompkikötőben majd a Szabadság térnél, a Duna töltésen megkülönböztető fény- és hangjelzést működtetve, valamint fényárbóc segítségével igyekeztek irányt mutatni a vízen rekedt, eltévedt horgásznak.

Ezzel egy időben rendőrségi hajóval is a keresésére indultak. A rendvédelmi szervek segítségével az eltévedt horgász a partra talált és a kikötőhelyére érkezett. Személyi sérülés nem történt, kár nem keletkezett.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

köd

horgász

horgászat

rendőrség

duna

mohács