Hajóval kereste a rendőrség: eltévedt egy horgász a sűrű ködben

HelloVidék   
  Megosztom
Hajóval kereste a rendőrség: eltévedt egy horgász a sűrű ködben

Vasárnap kora este a Duna mohácsi szakaszán egy horgász a leszálló köd és sötét miatt eltévedt, nem találta sem a partot, sem a kikötőbe vezető útvonalat vagy irányt - írja a bama.hu.

Ahogy a portál írja, a mohácsi hivatásos tűzoltók először a kompkikötőben majd a Szabadság térnél, a Duna töltésen megkülönböztető fény- és hangjelzést működtetve, valamint fényárbóc segítségével igyekeztek irányt mutatni a vízen rekedt, eltévedt horgásznak.

Ezzel egy időben rendőrségi hajóval is a keresésére indultak. A rendvédelmi szervek segítségével az eltévedt horgász a partra talált és a kikötőhelyére érkezett. Személyi sérülés nem történt, kár nem keletkezett.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

köd

horgász

horgászat

rendőrség

duna

mohács