Siófokon tovább szigorítanak: nem nyithat ki a műjégpálya se

HelloVidék   
  Megosztom
Siófokon tovább szigorítanak: nem nyithat ki a műjégpálya se

A városvezető azt írta, hogy újabb koronavírusos megbetegedést regisztráltak a siófoki Pöttyös oviban, és a Pillangó oviban is egy dajka elkapta a betegséget. A gondozási központban lakók nem, viszont a személyzet tagjai közül már hárman produkáltak pozitív tesztet. Mellettük a családsegítő szolgálat egy munkatársa is koronavírusos, ő karanténba került - számolt be róla a sonline.hu.

Ahogy a portál írja, a városvezető kiemelte:

az intézményekben a lehető legszigorúbban betartják a megelőzést szolgáló intézkedéseket és munkaszervezéssel igyekeznek a kiesőket pótolni. Aki pedig karanténból tér vissza, azt az önkormányzat saját költségén tesztelteti le. S csak az mehet vissza dolgozni, aki negatív tesztet produkál. Sokan firtatják, hogy a friss kormánydöntések fényében, mi lesz az idén a hajóállomási műjégpályával és a karácsonyi vásárral. Nos, a pályát korábbi ígéretemhez híven már megrendeltük, sőt, folytak az előkészületek a letelepítésére is, de most az egész dugába dőlt, sajnos el kell engednünk ezt a történetet. A vásárral kapcsolatosan arra az álláspontra helyezkedtem –meghallgatva közvetlen munkatársaim véleményét is-, hogy most 30 napig el kell azt is felejtenünk, viszont ha utána lazítanak és központi korlát nem lesz, akkor a város nem gördít akadályt az elé, hogy egy kis karácsonyi/szilveszteri hangulatot csináljunk Siófokon. Természetesen korlátozott számú árusító bódéval, a helyi vállalkozókat preferálva és minden járványügyi előírást betartatva. Ha ráhosszabbítanak, akkor ez sem lesz

– írta bejegyzésében Lengyel Róbert

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sopron

jégpálya

műlyégpálya

szórakozás

korlátozás

koronavírus-járvány

intézkedés

győr-moson-sopron megye