Gigantikus karácsonyfát kapott ez a város: már el is kezdték a díszítést

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Gigantikus karácsonyfát kapott ez a város: már el is kezdték a díszítést

Idén egy 17 méter magas, négytonnás feketefenyő áll majd a belvárosban az ünnepek idején. Az idei fenyőfa már több mint ötvenéves, 45 lakossági felajánlás közül október végén választották ki.

Megérkezett Nyíregyháza karácsonyfája a Kossuth térre. Idén egy 17 méter magas, négytonnás feketefenyő áll majd a belvárosban az ünnepek idején, számolt be a Nyíregyháza.hu. A fát egy Vénusz utcai hétvégi ház udvaráról szállították a Kossuth térre kedd délelőtt. Az idei fenyőfa már több mint ötvenéves, 45 lakossági felajánlás közül október végén választották ki.

A fa szállításáról, felállításáról és díszítéséről több kép is készült:

Fotók: MTI/Balázs Attila

A város közösségi oldalán is dokumentálták az eseményeket:

?? Fotók: Szarka Lajos

Közzétette: Nyíregyháza MJV2020. november 10., kedd

A kormányzati bejelentéseket is figyelembe véve az idei évben egyébként elmarad a városban az adventi programsorozat és adventi vásár, illetve élményelemek sem lesznek a Kossuth téren.

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsonyfa

nyíregyháza

fenyőfa

díszítés

karácsony

advent