Gigantikus karácsonyfát kapott ez a város: már el is kezdték a díszítést

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Gigantikus karácsonyfát kapott ez a város: már el is kezdték a díszítést

Idén egy 17 méter magas, négytonnás feketefenyő áll majd a belvárosban az ünnepek idején. Az idei fenyőfa már több mint ötvenéves, 45 lakossági felajánlás közül október végén választották ki.

Megérkezett Nyíregyháza karácsonyfája a Kossuth térre. Idén egy 17 méter magas, négytonnás feketefenyő áll majd a belvárosban az ünnepek idején, számolt be a Nyíregyháza.hu. A fát egy Vénusz utcai hétvégi ház udvaráról szállították a Kossuth térre kedd délelőtt. Az idei fenyőfa már több mint ötvenéves, 45 lakossági felajánlás közül október végén választották ki.

A fa szállításáról, felállításáról és díszítéséről több kép is készült:

Fotók: MTI/Balázs Attila

A város közösségi oldalán is dokumentálták az eseményeket:

?? Fotók: Szarka Lajos

Közzétette: Nyíregyháza MJV2020. november 10., kedd

A kormányzati bejelentéseket is figyelembe véve az idei évben egyébként elmarad a városban az adventi programsorozat és adventi vásár, illetve élményelemek sem lesznek a Kossuth téren.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

karácsonyfa

nyíregyháza

fenyőfa

díszítés

karácsony

advent