Ezt kár lenne kihagyni: díjnyertes előadás az online színház repertoárjában

MTI   
  Megosztom
Ezt kár lenne kihagyni: díjnyertes előadás az online színház repertoárjában

Az eSzínház Magyarország első olyan internetes platformja, ahol a közönség egyszerre érhet el élő online színházi közvetítéseket, és választhat a már rögzített előadások felvételei közül.

Hamarosan a nagyváradi Szigligeti Színház előadásai is láthatók lesznek az eSzínház online platformon, miután a határon túli magyar színházak közül elsőként csatlakozott a kezdeményezéshez. A színház legsikeresebb előadásainak felvételeit, illetve élő előadásait is láthatja majd a közönség.

Az együttműködésről Czvikker Katalin, a Szigligeti Színház főigazgatója elmondta, hogy bár a nagyváradi színház a hatályban lévő rendelkezések értelmében október 27-étől határozatlan időre felfüggesztette a közönséggel való tevékenységét, a munka nem állt meg. Gőzerővel készülnek arra, hogy a koronavírus teremtette új helyzetben se hagyják minőségi színházi előadások nélkül a közönségüket, az eSzínházzal való közreműködés ennek teremt keretet.

Az eSzínház Magyarország első olyan internetes platformja, ahol a közönség egyszerre érhet el élő online színházi közvetítéseket, és választhat a már rögzített előadások felvételei közül úgynevezett video-on-demand tartalomként. A www.eszinhaz.hu weboldalán olyan neves társulatok produkciói is láthatók, mint a budapesti Katona József Színház, az Örkény István Színház, a Vígszínház vagy a Radnóti Színház.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

színház

online

koronavírus