Őrületesen cukik a magyar állatkertben született leopárdok: videó készült róluk

HelloVidék   
  Megosztom
Őrületesen cukik a magyar állatkertben született leopárdok: videó készült róluk

Az anyjuknak nem volt teje (és nem is fogadta el a kölykeit), így gondozó vette kézbe a nevelésüket, kétóránként táplálta őket. Mára minden rendben van velük.

Akkorák, mint egy-egy macska, de már nagyon harciasak: hat hete született két leopárdkölyök a Gyöngyösi Állatkertben. Most kapták meg az első oltásukat, számolt be az RTL Klub híradója. A kölykök élete nem indult simán, császármetszéssel jöttek a világra.

Mára minden rendben van velük, a kezdeti súlyuk dupláját is túlszárnyalták már. Kiegyensúlyozottak, és sokat játszanak.

Címkép: MTI, Komka Péter

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

leopárd

állatkert

gyöngyös