A koronavírus miatt lefújták a népszerű vidéki karácsonyi programot: az egész országban csodájára jártak

HelloVidék   
  Megosztom
A koronavírus miatt lefújták a népszerű vidéki karácsonyi programot: az egész országban csodájára jártak

A Pest megyei Dabason az elmúlt években valóságos zarándokhellyé alakult az a családi ház, amelyet többezer égővel díszített Eta néni az ünnepekre. Idén ez is elmarad.

Óvni szeretné a családját a vírustól, ezért nem készít pazar karácsonyi díszítést idén a házára Eta néni.

Eleinte csak az utcabelieknek tűnt fel a nem mindennapi díszítés, később az egész városból, majd országszerte jöttek hozzá bámészkodók. Tavaly már valóságos minifesztivállá nőtte ki magát Eta néni udvara, már buszos kirándulást is szerveztek a helyszínre, jöttek családok, baráti társaságok és komplett zenekarok. Idén új ötletekkel készültek, a koronavírus azonban keresztülhúzta a terveiket.

- számolt be az RTL Klub híradója.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

díszítés

dabas

eta néni

karácsony

karácsonyi díszítés