Megnyitott az első sípálya Eplényben: máris birtokba vették a magyarok

MTI   
  Megosztom
Megnyitott az első sípálya Eplényben: máris birtokba vették a magyarok

A sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél is ügyelnek arra, hogy ne alakulhasson ki tömeg. Felügyeletük alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon.

Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában - közölte a síközpont, egyúttal a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek. A téli sportok kedvelői már két tanulópályát és az 1048 méter hosszú A1-es pályát is használhatják Eplényben, valamint a tanulóliftek mellett működik a négyüléses 757 méter hosszú felvonó is. A pályákon átlagosan 60 centis hóréteg van.

A sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél is ügyelnek arra, hogy ne alakulhasson ki tömeg. Felügyeletük alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn.

A síközpont területén több fertőtlenítőpontot is kihelyeztek, és vendégeiktől védőmaszk vagy csősál, illetve kesztyű viselését kérik. Kiemelték: a felvonókon is kötelező a védőeszközök használata.

Íme fotókon az eplényi sípálya:

Eplény, 2020. december 5.
Látogatók az eplényi síarénában 2020. december 5-én. Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában - közölte a síközpont december 3-án a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek. A síközpont területén a koronavírus-járvány idején több fertőtlenítőpontot is kihelyeztek, és vendégeiktől védőmaszk vagy csősál, illetve kesztyű viselését kérik. Kiemelték: a felvonókon is kötelező a védőeszközök használata.
MTI/Vasvári Tamás
MTI/Vasvári Tamás
Eplény, 2020. december 5.
Hódeszkások és síelők az eplényi síarénában 2020. december 5-én. Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában - közölte a síközpont december 3-án a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek. A síközpont területén a koronavírus-járvány idején több fertőtlenítőpontot is kihelyeztek, és vendégeiktől védőmaszk vagy csősál, illetve kesztyű viselését kérik. Kiemelték: a felvonókon is kötelező a védőeszközök használata.
MTI/Vasvári Tamás
MTI/Vasvári Tamás
Eplény, 2020. december 5.
Maszkot viselő síelő az eplényi síarénában 2020. december 5-én. Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában - közölte a síközpont december 3-án a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek. A síközpont területén a koronavírus-járvány idején több fertőtlenítőpontot is kihelyeztek, és vendégeiktől védőmaszk vagy csősál, illetve kesztyű viselését kérik. Kiemelték: a felvonókon is kötelező a védőeszközök használata.
MTI/Vasvári Tamás
MTI/Vasvári Tamás
Eplény, 2020. december 5.
Síelők és hódeszkások az eplényi síarénában 2020. december 5-én. Megnyitották az első sípályát az eplényi síarénában - közölte a síközpont december 3-án a közösségi oldalán, ahol a járványügyi szabályok betartásának fontosságára is figyelmeztettek. A síközpont területén a koronavírus-járvány idején több fertőtlenítőpontot is kihelyeztek, és vendégeiktől védőmaszk vagy csősál, illetve kesztyű viselését kérik. Kiemelték: a felvonókon is kötelező a védőeszközök használata.
MTI/Vasvári Tamás
MTI/Vasvári Tamás

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

eplény

síelés

síaréna

sípálya