Váratlan vendég a meccsen: róka bukkant fel a stadionban, a lelátón bóklászott

HelloVidék   
  Megosztom
Váratlan vendég a meccsen: róka bukkant fel a stadionban, a lelátón bóklászott

Az sajnos nem derült ki, hogy hogyan került az állat a stadionba, és az sem, hogy mi történt vele, miután észre vették. Szerencsére azonban készült róla videó, mutatjuk!

A Diósgyőr-Ferencváros bajnoki mérkőzésen egyszer csak egy róka bukkant fel a miskolci stadion lelátóján. Az sajnos nem derült ki, hogy hogyan került az állat a stadionba, és az sem, hogy mi történt vele, miután észre vették.

Az M4 Sport azonban közzétett róla egy videót, így az is láthatja, aki nem követte a meccset:

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

róka

stadion

miskolc

meccs

foci