Világhírű listán szerepel a Hortobágy: bekerült a 2021-re ajánlott családi utazási célpontok közé

HelloVidék   
  Megosztom
Világhírű listán szerepel a Hortobágy: bekerült a 2021-re ajánlott családi utazási célpontok közé

2021-re a National Geographic öt kategóriában 25 helyet ajánl. Nagy elismerés, hogy a családi célpontok közé ezúttal a Hortobágyot is beválasztották. Az ajánlóban úgy írnak a községről, mint egy olyan tágas vidékről, amely ideális helyszíne lehet a távolságtartásnak - írja a haon.hu.

A háborítatlan természet, a gazdag madárvilág mellett Európa legnagyobb megmaradt őshonos gyepterülete kapcsán az évszázadokra visszanyúló pásztorhagyományokat említik meg, illetve a terület „cowboyait” a National Geographic oldalán.

A Hortobágyi Nemzeti Park Facebook-oldalán osztotta meg, hogy büszkék arra, hogy a Pentezugi Vadlórezervátumban élő Przewalsky lovak is a vonzerők között szerepelnek.

Kiemelik a veszélyeztetett Przsevalszkij-lovakat, melyekből közel 300 van a Pentezugi Vadlórezervátumban, és a Hortobágyi Vadaspark szafaritúráin akár meg is lehet nézni őket. A családi kategóriában Hortobágy és Erdély mellett British Columbia tízezer éves kulturális történetét, a floridai űrközpontot, illetve a világ leghosszabb tengerparti gyalogos nyomvonalát ajánlja Angliából.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

utazás

hortobágy

hortobágyi nemzeti park

látnivalók

látnivaló

úti célok

utazás belföldön