Megvan a dátum: ekkor tartanák meg a népszerű magyar fesztivált, már árulják a jegyeket

MTI   
  Megosztom
Megvan a dátum: ekkor tartanák meg a népszerű magyar fesztivált, már árulják a jegyeket

A fellépőkkel a pótdátumot is lekötötték, így garantáltan az eredeti zenei program valósul meg halasztás esetén is. A belépők árát csak abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozások miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.

Június 16. és 19. között tartanák meg a járványhelyzet miatt idén elmaradt Fishing on Orfű fesztivált 2021-ben, ugyanakkor a szervezők már egy augusztus 25. és 28. közötti időszakot is lekötöttek a fellépőkkel, amennyiben szükségessé válna a hagyományos nyári rendezvény újbóli elhalasztása - közölte Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke kedden.

Az idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt fesztivál sajtófőnöke közleményében azt írta, hogy elkészült a rendezvény részletes zenei programja, az megtalálható az esemény honlapján.

A júniusra tervezett fesztiválon többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén, továbbá - csakúgy, mint az eddigi években - 2021-ben is Orfűre várják a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciókat.

A fesztivál egy rendkívüli "beköltöző nappal" kedveskedik azoknak, akik idén egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as rendezvényt. Ők június 15-én - illetve amennyiben tömegrendezvények tiltása miatt ismét halasztani kell, akkor augusztus 24-én - már olyan előadókkal találkozhatnak, mint

A sajtófőnök felhívta a figyelmet arra, hogy erre a plusz napra jegy nem váltható. A fesztiválra ugyanakkor már megkezdődött a jegyértékesítés, a bérletek mellett napijegyek is válthatók, míg a kempingjegyeket januárban kezdik árusítani. A belépők árát csak abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozások miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fesztivál

fishing on orfű

fesztiválszezon

koronavírus

koronavírus-járvány