Megvan a dátum: ekkor tartanák meg a népszerű magyar fesztivált, már árulják a jegyeket

MTI   
  Megosztom
Megvan a dátum: ekkor tartanák meg a népszerű magyar fesztivált, már árulják a jegyeket

A fellépőkkel a pótdátumot is lekötötték, így garantáltan az eredeti zenei program valósul meg halasztás esetén is. A belépők árát csak abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozások miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.

Június 16. és 19. között tartanák meg a járványhelyzet miatt idén elmaradt Fishing on Orfű fesztivált 2021-ben, ugyanakkor a szervezők már egy augusztus 25. és 28. közötti időszakot is lekötöttek a fellépőkkel, amennyiben szükségessé válna a hagyományos nyári rendezvény újbóli elhalasztása - közölte Egyedi Péter, a fesztivál sajtófőnöke kedden.

Az idén a koronavírus-járvány miatt már két alkalommal elmaradt fesztivál sajtófőnöke közleményében azt írta, hogy elkészült a rendezvény részletes zenei programja, az megtalálható az esemény honlapján.

A júniusra tervezett fesztiválon többségében a 2020-as fellépők állnak majd színpadra: a tervek szerint pótolja az idén elmaradt jubileumi koncertjét a HS7, szintén halasztva ünnepel a 30Y, búcsúzik a Kistehén, továbbá - csakúgy, mint az eddigi években - 2021-ben is Orfűre várják a legfontosabb és legjobb könnyűzenei produkciókat.

A fesztivál egy rendkívüli "beköltöző nappal" kedveskedik azoknak, akik idén egy bérlet árával támogatták a koronavírus-járvány miatt elmaradt 2020-as rendezvényt. Ők június 15-én - illetve amennyiben tömegrendezvények tiltása miatt ismét halasztani kell, akkor augusztus 24-én - már olyan előadókkal találkozhatnak, mint

A sajtófőnök felhívta a figyelmet arra, hogy erre a plusz napra jegy nem váltható. A fesztiválra ugyanakkor már megkezdődött a jegyértékesítés, a bérletek mellett napijegyek is válthatók, míg a kempingjegyeket januárban kezdik árusítani. A belépők árát csak abban az esetben térítik vissza, ha központi korlátozások miatt egyik dátumon sem tarthatják meg a rendezvényt.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fesztivál

fishing on orfű

fesztiválszezon

koronavírus

koronavírus-járvány