Borzalmas vandalizmus: a tiltás ellenére rengetegen randalíroztak a népszerű magyar síparkban

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas vandalizmus: a tiltás ellenére rengetegen randalíroztak a népszerű magyar síparkban

Tilos belépni a mátraszentistváni sípályára, ennek ellenére sokan a kerítésen keresztülmászva megtapostak mindent, amit értek, havat, kerítést, kaput leszaggatva, kutyaürüléket otthagyva.

Nem csak a szánkózás, a belépés is tilos a mátraszentistváni sípályára, mert jelenleg a létesítmény elzárt üzemi területnek minősül - erről ők maguk adtak hírt közösségi oldalukon. Mint írták, a legutolsó hétvégi hóágyúzás során mintegy 7-8 ezer köbméter technikai hó készült el annak ellenére, hogy mindösszesen egy napon keresztül volt kellően hideg a működéshez. Ez a mennyiség sajnos még mindig nem volt elég a nyitáshoz. Most várni kell az újabb hidegre, addig is az elkészült hódombokat meg kell óvniuk.

A park területén már biztonsági személyzet is járőrözik, mert a tiltás ellenére sokan

a kerítésen keresztülmászva megtapostak mindent, amit értek, havat, kerítést, kaput leszaggatva, kutyaürülék otthagyva... Több száz pár láb, több ezer nyom. Elkeserítő a helyzet, megvédjük, ami még megmaradt

- számoltak be a posztban.

‼️ZÁRVA‼️ - Jelenleg a SÍPÁLYA teljes területére TILOS A BELÉPÉS!

A SÍPÁLYÁN SZÁNKÓZNI TILOS MINDEN...

Közzétette: Sípark Mátraszentistván2020. december 29., kedd

Mint írják, az újranyitásról később adnak majd tájékoztatást.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sípálya

mátra

sípark

mátraszentistván