Borzalmas vandalizmus: a tiltás ellenére rengetegen randalíroztak a népszerű magyar síparkban

HelloVidék   
  Megosztom
Borzalmas vandalizmus: a tiltás ellenére rengetegen randalíroztak a népszerű magyar síparkban

Tilos belépni a mátraszentistváni sípályára, ennek ellenére sokan a kerítésen keresztülmászva megtapostak mindent, amit értek, havat, kerítést, kaput leszaggatva, kutyaürüléket otthagyva.

Nem csak a szánkózás, a belépés is tilos a mátraszentistváni sípályára, mert jelenleg a létesítmény elzárt üzemi területnek minősül - erről ők maguk adtak hírt közösségi oldalukon. Mint írták, a legutolsó hétvégi hóágyúzás során mintegy 7-8 ezer köbméter technikai hó készült el annak ellenére, hogy mindösszesen egy napon keresztül volt kellően hideg a működéshez. Ez a mennyiség sajnos még mindig nem volt elég a nyitáshoz. Most várni kell az újabb hidegre, addig is az elkészült hódombokat meg kell óvniuk.

A park területén már biztonsági személyzet is járőrözik, mert a tiltás ellenére sokan

a kerítésen keresztülmászva megtapostak mindent, amit értek, havat, kerítést, kaput leszaggatva, kutyaürülék otthagyva... Több száz pár láb, több ezer nyom. Elkeserítő a helyzet, megvédjük, ami még megmaradt

- számoltak be a posztban.

‼️ZÁRVA‼️ - Jelenleg a SÍPÁLYA teljes területére TILOS A BELÉPÉS!

A SÍPÁLYÁN SZÁNKÓZNI TILOS MINDEN...

Közzétette: Sípark Mátraszentistván2020. december 29., kedd

Mint írják, az újranyitásról később adnak majd tájékoztatást.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sípálya

mátra

sípark

mátraszentistván