Hétvégére hó boríthatja Magyarországot: ezeken a helyeken hatalmas tömegre kell számítanunk

HelloVidék   
  Megosztom
Hétvégére hó boríthatja Magyarországot: ezeken a helyeken hatalmas tömegre kell számítanunk

Az összes sípályán csak sportolásra lehet használni a havat, szánkózni, kirándulni tilos és balesetveszélyes.

Tömegre készülnek a sípályákon a hétvégén, az előrejelzés szerint ugyanis országszerte számíthatunk jelentősebb mennyiségű hóra. Ám valamennyi sípályán csak sportolásra lehet használni a havat, szánkózni, kirándulni tilos és balesetveszélyes, hangzott el az RTL Klub híradójában.

Eplényben például gondot okoz, hogy

Dobogókőn minden odalátogatót türelemre intenek, és felhívják a figyelmet, hogy gyakran már az odaúton is több kilométeres kocsisorra lehet számítani.

Kékestetőn is nagy tömegre számítanak, itt a pályát csak síelők és snowboardozók használhatják. Mátraszentistvánon gyalogosan és szánkóval tilos a hóra menni a sípályán, a téli szünetben azonban itt is sokan megszegték a szabályt - erről itt írtunk korábban.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sípálya

síelés

szánkózás

havazás

tél