Hétvégére hó boríthatja Magyarországot: ezeken a helyeken hatalmas tömegre kell számítanunk

HelloVidék   
  Megosztom
Hétvégére hó boríthatja Magyarországot: ezeken a helyeken hatalmas tömegre kell számítanunk

Az összes sípályán csak sportolásra lehet használni a havat, szánkózni, kirándulni tilos és balesetveszélyes.

Tömegre készülnek a sípályákon a hétvégén, az előrejelzés szerint ugyanis országszerte számíthatunk jelentősebb mennyiségű hóra. Ám valamennyi sípályán csak sportolásra lehet használni a havat, szánkózni, kirándulni tilos és balesetveszélyes, hangzott el az RTL Klub híradójában.

Eplényben például gondot okoz, hogy

Dobogókőn minden odalátogatót türelemre intenek, és felhívják a figyelmet, hogy gyakran már az odaúton is több kilométeres kocsisorra lehet számítani.

Kékestetőn is nagy tömegre számítanak, itt a pályát csak síelők és snowboardozók használhatják. Mátraszentistvánon gyalogosan és szánkóval tilos a hóra menni a sípályán, a téli szünetben azonban itt is sokan megszegték a szabályt - erről itt írtunk korábban.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sípálya

síelés

szánkózás

havazás

tél