Hétvégére hó boríthatja Magyarországot: ezeken a helyeken hatalmas tömegre kell számítanunk

HelloVidék   
  Megosztom
Hétvégére hó boríthatja Magyarországot: ezeken a helyeken hatalmas tömegre kell számítanunk

Az összes sípályán csak sportolásra lehet használni a havat, szánkózni, kirándulni tilos és balesetveszélyes.

Tömegre készülnek a sípályákon a hétvégén, az előrejelzés szerint ugyanis országszerte számíthatunk jelentősebb mennyiségű hóra. Ám valamennyi sípályán csak sportolásra lehet használni a havat, szánkózni, kirándulni tilos és balesetveszélyes, hangzott el az RTL Klub híradójában.

Eplényben például gondot okoz, hogy

Dobogókőn minden odalátogatót türelemre intenek, és felhívják a figyelmet, hogy gyakran már az odaúton is több kilométeres kocsisorra lehet számítani.

Kékestetőn is nagy tömegre számítanak, itt a pályát csak síelők és snowboardozók használhatják. Mátraszentistvánon gyalogosan és szánkóval tilos a hóra menni a sípályán, a téli szünetben azonban itt is sokan megszegték a szabályt - erről itt írtunk korábban.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sípálya

síelés

szánkózás

havazás

tél