Hétvégére hó boríthatja Magyarországot: ezeken a helyeken hatalmas tömegre kell számítanunk

HelloVidék   
  Megosztom
Hétvégére hó boríthatja Magyarországot: ezeken a helyeken hatalmas tömegre kell számítanunk

Az összes sípályán csak sportolásra lehet használni a havat, szánkózni, kirándulni tilos és balesetveszélyes.

Tömegre készülnek a sípályákon a hétvégén, az előrejelzés szerint ugyanis országszerte számíthatunk jelentősebb mennyiségű hóra. Ám valamennyi sípályán csak sportolásra lehet használni a havat, szánkózni, kirándulni tilos és balesetveszélyes, hangzott el az RTL Klub híradójában.

Eplényben például gondot okoz, hogy

Dobogókőn minden odalátogatót türelemre intenek, és felhívják a figyelmet, hogy gyakran már az odaúton is több kilométeres kocsisorra lehet számítani.

Kékestetőn is nagy tömegre számítanak, itt a pályát csak síelők és snowboardozók használhatják. Mátraszentistvánon gyalogosan és szánkóval tilos a hóra menni a sípályán, a téli szünetben azonban itt is sokan megszegték a szabályt - erről itt írtunk korábban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 42 034 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 9,96%), de nem sokkal marad el ettől a CIB Bank 42 083 forintos törlesztőt (THM 10,01%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sípálya

síelés

szánkózás

havazás

tél