Ez lesz a Balaton szuperstrandja? Ötcsillagos fürdőhelyet fejlesztenek tovább a településen

HelloVidék   
  Megosztom
Ez lesz a Balaton szuperstrandja? Ötcsillagos fürdőhelyet fejlesztenek tovább a településen

A fürdőhely 2020-ban először nyerte el az ötcsillagos és a legdinamikusabban fejlődő strand minősítést, idén pedig további újításokat terveznek, miután 30 milliót nyertek strandfejlesztésre.

Idén tovább fejlesztheti strandját Balatonederics. A polgármester, Papp János azt mondta, a Turisztikai Fejlesztő Nonprofit Zrt. pályázatára beadott strandfejlesztési pályázaton 30 millió forint támogatást nyert a község fejlesztésekre, írja a Vaol.hu.

Az összegből elkészül a régi vizesblokkok korszerűsítése, a mozgáskorlátozott-illemhely felújítása. Két új, szélesebb lépcsőt helyeznek el a vízbe jutás megkönnyítése érdekében, fákat ültetnek, kültéri zuhanyzókat helyeznek ki a sport-, gyermek- és fürdőkertzónákban. Digitális kijelzőtáblát helyeznek el a tájékoztatás javítására.

A sporteszközök fölé és a gyermekzónába árnyékolókat, napvitorlákat vásárolnak.

A balatonedericsi strand fejlesztését az elmúlt évben a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázata 26 millió forinttal támogatta. A fürdőhely 2020-ban először nyerte el az ötcsillagos és a legdinamikusabban fejlődő strand minősítést.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

strand

fejlesztés

balatonederics

strandfürdő

pályázat

támogatás