Váratlanul érte a hír a Győri Nemzeti Színház igazgatóját: a Facebookról tudta meg, hogy tíz év után leváltották

HelloVidék   
  Megosztom
Váratlanul érte a hír a Győri Nemzeti Színház igazgatóját: a Facebookról tudta meg, hogy tíz év után leváltották

A Facebookról értesült, hogy a jövőben más fogja helyette vezetni a Győri Nemzeti Színházat, írja a színház Facebook-oldalán megjelent közleményében Forgács Péter jelenlegi igazgató. Borzasztó csalódott, szerinte a nyertes pályázón kívül senkit sem tájékoztattak hivatalos formában a végleges döntésről - számolt be róla a Telex.

Ahogy a portál írja, az esetről Forgács Péter közleményt adott ki, melyben a következők olvashatók:

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

győr

győri nemzeti színház

forgács péter

igazgató

facebook

leváltás

igazgató

pályázat