Ez lett a Házasodna a gazda Roland gazdájának románcából: így élnek Nikivel

HelloVidék   
  Megosztom
Ez lett a Házasodna a gazda Roland gazdájának románcából: így élnek Nikivel

Kapcsolatukat nem szeretnék fényezni, nekik is vannak nehéz pillanataik, de alapvetően nagy a szerelem. A szépségiparból jött Niki egyébként már annyira megszokta a vidéki életet, hogy a traktorozásba is beletanult.

Nikinek és Rolandnak sikerült az, amiért a Házasodna a gazda elindult: már jóval több, mint fél év telt el, és ők továbbra is együtt vannak, derül ki az RTL Klub Fókuszából.

Igazi cívódó fiatal pár, akik olykor egymás vérét szívják, de ugyanakkor nagyon jó partnerek, akik érzelmi biztonságot és sok szeretet adnak egymásnak.

és a burgonyatermesztő Rolandnak is besegít néhány munkafolyamatban. A társkereső műsornak 2021-ben is lesz új évada, a csatorna még várja a párra vágyó vidéki gazdálkodók jelentkezését.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

házasodna a gazda

roland gazda