Már javában forog a Keresztanyu új évada: hatalmas fordulatok várhatók Makkosszálláson

HelloVidék   
  Megosztom
Már javában forog a Keresztanyu új évada: hatalmas fordulatok várhatók Makkosszálláson

Az RTL Klubon futó Keresztanyu nem véletlenül lett 2021 első hónapjainak legnézettebb sorozata. Olyannyira népszerű, hogy már el is kezdődött a második évad forgatása.

Eredményes volt Zsiga és Pityke szabadító akciója, Petra hazatérhetett családjához, de ez nem jelenti azt, hogy csökkentek az izgalmak Makkosszálláson. Az RTL Klubon futó Keresztanyu nem véletlenül lett 2021 első hónapjainak legnézettebb sorozata. Olyannyira népszerű, hogy

-derül ki a Fókuszból.

Nekünk az a feladatunk, hogy a történetvezetésben mindig rátegyünk egy lapáttal, minden évadban olyan újabb fordulattal, izgalmakkal jöjjünk, amitől a nézők azt mondják: ez még izgalmasabb, mint az előző évad volt. Erre törekszünk a második évadban is, nagy meglepetésekkel készülünk

- mondta el Hámori Barbara, a sorozat showrunnere. Az is kiderült, hogy a hangulatra eddig sem lehetett panasz, de az, hogy nézők imádják a Keresztanyut, csak növeli a munkakedvet.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

keresztanyu

sorozat

rtl klub