Zárnak a magyar sípályák: mutatjuk, hol lehet még csúszni egy utolsót

HelloVidék   
  Megosztom
Zárnak a magyar sípályák: mutatjuk, hol lehet még csúszni egy utolsót

Szokás szerint a hideg idő az északkeleti tájainkon tartja magát a legtovább, így a téli sportok szerelmesei pár napig még kihasználhatják a mátrai körülményeket.

Az eplényi Síarénában március 25-éig lehet síelni, Mátraszentistvánon viszont egy hetet még ráhúznak a szezonra - írja az Időkép. Az Eplényi Síaréna így nyitvatartási rekorddal zárja a szezont: ma lesz a 116. nap, hogy nyitva a síközpont, ez pedig 7 nappal több a 2011/2012-es idény rekordjánál.

A mátraszentistváni Sípark egészen húsvétig várja a látogatókat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

sípálya

eplény

mátraszentistván