Gyorsulási verseny Püspökladányban? Autósok, motorosok zavarják a település lakóit

HelloVidék   
  Megosztom
Gyorsulási verseny Püspökladányban? Autósok, motorosok zavarják a település lakóit

A település lakói közül többen arról számoltak be, hogy a város egyes kis forgalmú és jó minőségű útjain néha gyorsulási versenyeket rendeznek autósok, motorosok. Bejelentés eddig viszont nem érkezett, és a rendőrök sem tapasztaltak ilyet.

A város egyes kis forgalmú és jó minőségű útjain néha gyorsulási versenyeket rendeznek autósok, motorosok

- számolt be róla a haon.hu. Mint írják szerkesztőségüket a település déli részén lakók közül keresték fel néhányan, akik elmondták, hogy a versenyek hanghatása zavarja őket, továbbá maga a tevékenység igencsak balesetveszélyes. Viszont problémájukkal azonban eddig nem fordultak a rendőrséghez.

Az olvasók problémafelvetésére megkeresték a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan azt a választ kapták, hogy

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyorsulási verseny

püspökladány

autósok

motorosok