Gyorsulási verseny Püspökladányban? Autósok, motorosok zavarják a település lakóit

HelloVidék   
  Megosztom
Gyorsulási verseny Püspökladányban? Autósok, motorosok zavarják a település lakóit

A település lakói közül többen arról számoltak be, hogy a város egyes kis forgalmú és jó minőségű útjain néha gyorsulási versenyeket rendeznek autósok, motorosok. Bejelentés eddig viszont nem érkezett, és a rendőrök sem tapasztaltak ilyet.

A város egyes kis forgalmú és jó minőségű útjain néha gyorsulási versenyeket rendeznek autósok, motorosok

- számolt be róla a haon.hu. Mint írják szerkesztőségüket a település déli részén lakók közül keresték fel néhányan, akik elmondták, hogy a versenyek hanghatása zavarja őket, továbbá maga a tevékenység igencsak balesetveszélyes. Viszont problémájukkal azonban eddig nem fordultak a rendőrséghez.

Az olvasók problémafelvetésére megkeresték a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahonnan azt a választ kapták, hogy

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

gyorsulási verseny

püspökladány

autósok

motorosok