A sok bizonytalanság után most vált biztossá: kezdődhet vitorlás szezon a Balatonon

MTI   
  Megosztom
A sok bizonytalanság után most vált biztossá: kezdődhet vitorlás szezon a Balatonon

A sok bizonytalanság után biztossá vált, hogy a hagyományoknak - és a terveknek - megfelelően a Balatoni Évadnyitó 878 Co. Nagydíjjal rajtol el hivatalosan a 2021-es vitorlás szezon.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint megkapták az erre vonatkozó engedélyeket, így május 15-én, szombaton 12 órakor rajtolhatnak el a hajók a Balatonfüred előtti vízterületen. Az egynapos túraversenyen - a szélviszonyoktól függetlenül - a Balatonfüred-Alsóőrs-Tihany-Balatonfüred útvonalat teljesítik majd a résztvevők.

A szövetség főtitkára, Holczhauser András a bejelentéssel kapcsolatban hozzátette, a versenyhez kapcsolódó parti események megtartása viszont még továbbra is kérdőjeles. Egyben felhívta a résztvevők figyelmét a járványhelyzet kapcsán meghozott, és változatlanul érvényben lévő szabályok betartására.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

hajózási szezon

vitorlás szezon

vitorlásverseny