Elképesztő látvány: hatalmas szarvascsordát láttak Kissomlyó közelében + videó

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő látvány: hatalmas szarvascsordát láttak Kissomlyó közelében + videó

A Vas megyei hírportál számolt be róla, hogy a népszerű vasi fotós, Garai Antal Atom abban a szerencsés helyzetben volt, hogy pont akkor vonult 150 szarvas Kissomlyó közelében, amikor ő éppen kirándult.

Ahogy a portál írja, sikerült közel kerülnie az állatokhoz, ilyen részletesen ritkán láthatunk egy rudlit, legfeljebb, ha a saját szemünk előtt történik. A mező közepén helyenként még meg is állnak az állatok, majd csatlakoznak a többiekhez és megindulnak. Garai Antal Atom az Instagram-oldalára töltötte fel a videót és a képeket, amiket érdemes megnézni, mert ilyet tényleg nem minden nap láthat az ember. A fotós bejegyzésében mesélt is az élményeiről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Antal 'Atom' Garai (@garaiantal) által megosztott bejegyzés

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

fotós

szarvas

szarvascsorda

rudli

kissomlyó

videó