Így sikerült a vitorlabontás: mutatjuk a balatoni verseny eredményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Így sikerült a vitorlabontás: mutatjuk a balatoni verseny eredményeit

A szezon nyitányaként megrendezett vitorlásverseny Balatoni Évadnyitó 878 Co. Nagydíjat a tavalyi Kékszalag-győztes csapat nyerte. A győztes katamarán legénységének kevesebb mint 2 óra 20 percre volt szüksége a Balatonfüred-Alsóőrs-Tihany-Balatonfüred táv teljesítéséhez. Ezzel kezdetét vette a turisztikai szezon is a magyar tengernél.

Ahogy azt előző cikkünkben megírtuk, a hagyományos vitorlabontó ünnepség keretében tegnap megnyitották a vitorlás szezont Balatonfüreden, valamint elrajtolt a 878 Co. Nagydíj.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a győztes katamarán legénységének kevesebb mint 2 óra 20 percre volt szüksége a Balatonfüred-Alsóőrs-Tihany-Balatonfüred táv teljesítéséhez.
A New Black Jack lett a második, míg a harmadik helyre Józsa Márton kormányozta be a Kékszalag rekorder Fifty-Fifty kétárbócos katamaránt.
A Balatoni Évadnyitó 878 co. Nagydíjon 26 kategóriában 164 hajó indult.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

vitorlásverseny

szezonnyitó

turisztikai szezon

szezon

turizmus

utazás belföldön

katamarán

hajózási szezon