Így sikerült a vitorlabontás: mutatjuk a balatoni verseny eredményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Így sikerült a vitorlabontás: mutatjuk a balatoni verseny eredményeit

A szezon nyitányaként megrendezett vitorlásverseny Balatoni Évadnyitó 878 Co. Nagydíjat a tavalyi Kékszalag-győztes csapat nyerte. A győztes katamarán legénységének kevesebb mint 2 óra 20 percre volt szüksége a Balatonfüred-Alsóőrs-Tihany-Balatonfüred táv teljesítéséhez. Ezzel kezdetét vette a turisztikai szezon is a magyar tengernél.

Ahogy azt előző cikkünkben megírtuk, a hagyományos vitorlabontó ünnepség keretében tegnap megnyitották a vitorlás szezont Balatonfüreden, valamint elrajtolt a 878 Co. Nagydíj.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a győztes katamarán legénységének kevesebb mint 2 óra 20 percre volt szüksége a Balatonfüred-Alsóőrs-Tihany-Balatonfüred táv teljesítéséhez.
A New Black Jack lett a második, míg a harmadik helyre Józsa Márton kormányozta be a Kékszalag rekorder Fifty-Fifty kétárbócos katamaránt.
A Balatoni Évadnyitó 878 co. Nagydíjon 26 kategóriában 164 hajó indult.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

vitorlásverseny

szezonnyitó

turisztikai szezon

szezon

turizmus

utazás belföldön

katamarán

hajózási szezon