Így sikerült a vitorlabontás: mutatjuk a balatoni verseny eredményeit

HelloVidék   
  Megosztom
Így sikerült a vitorlabontás: mutatjuk a balatoni verseny eredményeit

A szezon nyitányaként megrendezett vitorlásverseny Balatoni Évadnyitó 878 Co. Nagydíjat a tavalyi Kékszalag-győztes csapat nyerte. A győztes katamarán legénységének kevesebb mint 2 óra 20 percre volt szüksége a Balatonfüred-Alsóőrs-Tihany-Balatonfüred táv teljesítéséhez. Ezzel kezdetét vette a turisztikai szezon is a magyar tengernél.

Ahogy azt előző cikkünkben megírtuk, a hagyományos vitorlabontó ünnepség keretében tegnap megnyitották a vitorlás szezont Balatonfüreden, valamint elrajtolt a 878 Co. Nagydíj.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a győztes katamarán legénységének kevesebb mint 2 óra 20 percre volt szüksége a Balatonfüred-Alsóőrs-Tihany-Balatonfüred táv teljesítéséhez.
A New Black Jack lett a második, míg a harmadik helyre Józsa Márton kormányozta be a Kékszalag rekorder Fifty-Fifty kétárbócos katamaránt.
A Balatoni Évadnyitó 878 co. Nagydíjon 26 kategóriában 164 hajó indult.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

balaton

vitorlásverseny

szezonnyitó

turisztikai szezon

szezon

turizmus

utazás belföldön

katamarán

hajózási szezon