Nem hiszed el, mi történt: újabb brutális halszörny akadt horogra

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszed el, mi történt: újabb brutális halszörny akadt horogra

A kapitális fogást a Gödöllőn az Isaszegi út mellett található Pelikán horgásztavon ejtette meg Gerőfi László, az egyesület elnöke. A 215 cm-es, 72 kg-os harcsát szemerkélő esőben, gumihallal pergetve sikerült horogra kapni. A termetes példányt Molnár Árpád horgásztársával sikerült csónakba emelnie. A halat a sebei leápolása után visszaengedték a tóba.

Az egyesület kezelésében álló, Gödöllő-Isaszegi tórendszer 5. taván május 15-én, szombaton 215 cm-es, 72 kg-os harcsa került horogra. A tórekord halat alkonyat előtt, szemerkélő esőben, gumihallal pergetve, csónakból akasztotta meg Gerőfi László, az egyesület elnöke.

A kapitális halat a mérlegelés és sebei fertőtlenítése után visszaengedték a tóba. A tavon egyébként korábban nem egy termetes harcsát fogtak az egyesület tagjai. A tóban fogható halak: ponty, amur, csuka, harcsa, keszeg, kárász. Az egyesület vizén csak a tagoknak van lehetőségük horgászni.

Címlapkép, fotó: Pelikán HE

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

harcsa

gödöllő

isaszeg

tórendszer

horgász

gerőfi lászló

molnár árpád

halastó

horgászhely

horgásztó

méretes fogás