Nem hiszed el, mi történt: újabb brutális halszörny akadt horogra

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszed el, mi történt: újabb brutális halszörny akadt horogra

A kapitális fogást a Gödöllőn az Isaszegi út mellett található Pelikán horgásztavon ejtette meg Gerőfi László, az egyesület elnöke. A 215 cm-es, 72 kg-os harcsát szemerkélő esőben, gumihallal pergetve sikerült horogra kapni. A termetes példányt Molnár Árpád horgásztársával sikerült csónakba emelnie. A halat a sebei leápolása után visszaengedték a tóba.

Az egyesület kezelésében álló, Gödöllő-Isaszegi tórendszer 5. taván május 15-én, szombaton 215 cm-es, 72 kg-os harcsa került horogra. A tórekord halat alkonyat előtt, szemerkélő esőben, gumihallal pergetve, csónakból akasztotta meg Gerőfi László, az egyesület elnöke.

A kapitális halat a mérlegelés és sebei fertőtlenítése után visszaengedték a tóba. A tavon egyébként korábban nem egy termetes harcsát fogtak az egyesület tagjai. A tóban fogható halak: ponty, amur, csuka, harcsa, keszeg, kárász. Az egyesület vizén csak a tagoknak van lehetőségük horgászni.

Címlapkép, fotó: Pelikán HE

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

harcsa

gödöllő

isaszeg

tórendszer

horgász

gerőfi lászló

molnár árpád

halastó

horgászhely

horgásztó

méretes fogás