Rekordfogás a brutális halszörny: női horgász akasztotta meg +FOTÓ

HelloVidék   
  Megosztom
Rekordfogás a brutális halszörny: női horgász akasztotta meg +FOTÓ

A 81 centiméteres, több mint húszkilós óriáspontyot Huber Enikő akasztotta meg a ráckevei Duna-ágon Kiskunlacházánál péntek este. Ezzel a fogásával női rekordot állított be.

A 21, 17 kilogrammos pontyot Huber Enikő kerítette horogra Kiskunlacházánál, a Ráckevei Duna-ágon az esti órákban, miután 15 percig küzdött a termetes példánnyal. De megérte az erőfeszítést, mert idén ez a legnagyobb pontyfogás, amit női horgász akasztott, de a közelmúlt férfi horgászait is lekörözte. Péntek este hitelesítették a halőrök Kiskunlacházán a fogást.

Íme a részletek:

  • Molnár-sziget Horgász Egyesület vizén fogták a halat
  • Hal tömege:21 170 g; testhossza: 81 cm, kerülete: 78 cm
  • Fogás időpontja: 2021.05.28 20:30
  • Fogás helyszíne: RSD főág (Kiskunlacháza)
  • Csali, etetőanyag: Halas bojli
  • Módszer, felszerelés: Bojlis bot, 0.32-es monofil zsinór, 4-es horog
    Egyéb körülmények: 16 fok, szélcsend, 15 perces fárasztás stégről

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászegyesület

ponty

fogás

rekordfogás

női horgász

ráckevei-duna

kiskunlacháza

huber enikő

ráckevei dunaági horgász szövetség