El sem hisszük, ki járt a szatmári városban: fotókon a hollywoodi sztár látogatása

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
El sem hisszük, ki járt a szatmári városban: fotókon a hollywoodi sztár látogatása

Mátészalkára látogatott vasárnap Jamie Lee Curtis színésznő, Tony Curtis lánya. Édesapja a múlt héten töltötte volna be 96. életévét. A színészlegenda is többször járt Mátészalkán, ahonnan szülei kivándoroltak az Amerikai Egyesült Államokba. Jamie Lee Curtis jelenleg Magyarországon forgat a Borderlands produkció egyik főszereplőjeként.

A színésznő Hanusi Péter polgármester meghívására magánlátogatásra érkezett a szatmári régió fővárosába, ahonnan nagyszülei annak idején az Amerikai Egyesült Államokba emigráltak - közölte Mátészalka önkormányzata vasárnap az MTI-vel.

Éppen a héten töltötte volna be édesapja, Tony Curtis a 96. életévét. Hisszük, hogy ma lánya, Jamie Lee látogatásán az angyalok közül mosolygott ránk. Egy ág letörhet egy fáról, a levél lehullhat, de a fa életben marad. Azonban ha a gyökerek megszakadnak, elpusztul a fa

- írta Hanusi Péter bejegyzésében.

A közleményben felidézik, hogy Jamie Lee Curtis édesapja, Tony Curtis többször is járt a városban. Személyes relikviáiból kiállítást rendeztek be Mátészalkán, amelyet a nagyközönség június 26-án, a Múzeumok éjszakáján tekinthet majd meg, emellett a színészlegendáról kávézót is elneveztek.

Jamie Lee Curtis, aki jelenleg Magyarországon forgat a Borderlands produkció egyik főszereplőjeként, vasárnapi látogatásakor ezeket a helyszíneket is felkereste, valamint látogatást tett a helyi zsinagógában.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

vidék

sztár

hollywood

színésznő

jamie lee curtis

mátészalka

szabolcs-szatmár-bereg megye