El sem hisszük ezt a szerencsét: fotókon mutatjuk a fiatal nő gigantikus kapását

HelloVidék   
  Megosztom
El sem hisszük ezt a szerencsét: fotókon mutatjuk a fiatal nő gigantikus kapását

Hétfő délután ezúttal egy 23 éves fiatal hölgynek, Pleva Mercédesznek kedvezett a szerencse, és egy gigantikus méretű pontyot kerített horogra a Nézsán található Ezersziget Horgásztóból. A Nógrád megyei horgásznő bár nagyon örült a fogásnak, visszaengedte a 15 kilós potykát a tóba.

A Nógrád megyei Nézsán van az Ezersziget Horgásztó, ahol rendre akadnak hatalmas pontyok és egyéb halfajok horogra. Hétfőn ezúttal egy 23 éves fiatal hölgynek, Pleva Mercédesznek kedvezett a szerencse. A Balassagyarmaton élő pár baráti meghívásra érkezett Nézsára, írja a Ripost.

A hatalmas tükörpontyot megakasztó Mercédesz nagyon örült a fogásnak, de a fotózkodás és mérlegelés után természetesen azonnal visszaengedte a halat a vízbe, ami 15 kilós súlyával igazán termetes példány. Mercédesz megenni nem, de kifogni annál inkább szereti a halakat.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%,  a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

hal

ponty

halszörny

nézsa

ezersziget horgásztó

balassagyarmat

nógrád megye

pleva mercédesz