El sem hisszük ezt a szerencsét: fotókon mutatjuk a fiatal nő gigantikus kapását

HelloVidék   
  Megosztom
El sem hisszük ezt a szerencsét: fotókon mutatjuk a fiatal nő gigantikus kapását

Hétfő délután ezúttal egy 23 éves fiatal hölgynek, Pleva Mercédesznek kedvezett a szerencse, és egy gigantikus méretű pontyot kerített horogra a Nézsán található Ezersziget Horgásztóból. A Nógrád megyei horgásznő bár nagyon örült a fogásnak, visszaengedte a 15 kilós potykát a tóba.

A Nógrád megyei Nézsán van az Ezersziget Horgásztó, ahol rendre akadnak hatalmas pontyok és egyéb halfajok horogra. Hétfőn ezúttal egy 23 éves fiatal hölgynek, Pleva Mercédesznek kedvezett a szerencse. A Balassagyarmaton élő pár baráti meghívásra érkezett Nézsára, írja a Ripost.

A hatalmas tükörpontyot megakasztó Mercédesz nagyon örült a fogásnak, de a fotózkodás és mérlegelés után természetesen azonnal visszaengedte a halat a vízbe, ami 15 kilós súlyával igazán termetes példány. Mercédesz megenni nem, de kifogni annál inkább szereti a halakat.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

hal

ponty

halszörny

nézsa

ezersziget horgásztó

balassagyarmat

nógrád megye

pleva mercédesz