El sem hiszed, mit fogtak ki: ennyi óriáspontyot még nem láttunk együtt!

HelloVidék   
  Megosztom
El sem hiszed, mit fogtak ki: ennyi óriáspontyot még nem láttunk együtt!

Nem mindennapos horgásztúrában volt része a Debrecenhez tartozó Látóképi horgásztavon Nagy Tamásnak és Szabó Tamásnak. A két pecás egyre-másra fogta ki a gigantikus méretű pontyokat. Egy öreg, mohás hátú tőponty volt a legnagyobb zsákmányuk a mintegy 24 kilogrammos súlyával.

A múlt heti hidegebb idő a nagy széllel igencsak megmozgatta a halakat Látóképen, ebben a Debrecen melleti horgásztóban. Nagy Tamás is horgásztúrára indult, kihasználva a kedvező időjárást.

Az ötnapos túránk során nem volt olyan nap, amikor ne fogtunk volna 10 kiló feletti példányokat

- mesélte a Facebookon Nagy Tamás és Szabó Tamás hobbihorgász.

A második nap írásuk szerint pontban 12 órakor toppant be hozzájuk ebédre egy öreg, mohás hátú tőponty, csekély 23,40 kg-os súllyal. Lassú, komótos kapással jelezte érkezését. Lelkesen folytatják a pecások az élménybeszámolót: "az északi szél nekünk dolgozott, nagyon sok hal volt előttünk, amiből bővelkedve fogtunk. Sajnos ebben az évben ez volt az első túránk,de az biztos hogy felejthetetlen marad!"

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászás

horgásztó

látókép

horgász

hal

ponty

fogás

gigaponty

gigahal

halszörny

debrecen

hajdú-bihar megye

hobbihorgász