El sem hiszed, mit fogtak ki: ennyi óriáspontyot még nem láttunk együtt!

HelloVidék   
  Megosztom
El sem hiszed, mit fogtak ki: ennyi óriáspontyot még nem láttunk együtt!

Nem mindennapos horgásztúrában volt része a Debrecenhez tartozó Látóképi horgásztavon Nagy Tamásnak és Szabó Tamásnak. A két pecás egyre-másra fogta ki a gigantikus méretű pontyokat. Egy öreg, mohás hátú tőponty volt a legnagyobb zsákmányuk a mintegy 24 kilogrammos súlyával.

A múlt heti hidegebb idő a nagy széllel igencsak megmozgatta a halakat Látóképen, ebben a Debrecen melleti horgásztóban. Nagy Tamás is horgásztúrára indult, kihasználva a kedvező időjárást.

Az ötnapos túránk során nem volt olyan nap, amikor ne fogtunk volna 10 kiló feletti példányokat

- mesélte a Facebookon Nagy Tamás és Szabó Tamás hobbihorgász.

A második nap írásuk szerint pontban 12 órakor toppant be hozzájuk ebédre egy öreg, mohás hátú tőponty, csekély 23,40 kg-os súllyal. Lassú, komótos kapással jelezte érkezését. Lelkesen folytatják a pecások az élménybeszámolót: "az északi szél nekünk dolgozott, nagyon sok hal volt előttünk, amiből bővelkedve fogtunk. Sajnos ebben az évben ez volt az első túránk,de az biztos hogy felejthetetlen marad!"

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászás

horgásztó

látókép

horgász

hal

ponty

fogás

gigaponty

gigahal

halszörny

debrecen

hajdú-bihar megye

hobbihorgász