Ez lesz az év slágeritala: minden korosztály kedvencévé válhat az organikus gin

HelloVidék   
  Megosztom
Ez lesz az év slágeritala: minden korosztály kedvencévé válhat az organikus gin

Túlzás nélkül állítjuk, hogy a gin reneszánszát éli a világban, nincs ez másképp Magyarországon sem. Játékos, sokszínű ital, tele lehetőségekkel, nem csoda, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fogyasztók körében. Most itt van a hazai ginek új reménysége, az igazán természetközeli Agárdi Organic Gin. A Magyarországon készített ginek közül ez az első és eddig egyetlen, amely a biocertifikációhoz szükséges szigorú előírások betartásával és ellenőrzésével készült.

Az Agárdi márkát már nem kell senkinek bemutatni, az eredetileg pálinkával foglalkozó üzem számos hazai és nemzetközi díjat zsebelt be termékeivel, és már 2012-ben, jóval a divathullám előtt elkészítette első ginjét, amelyet aztán új formában, szélesebb portfólióval és tökéletesített receptúrával 2018-ban mutatott be a széles közönségnek.

A termék sikere és a piac növekedése miatt az Agárdi Pálinkafőzde azóta teljes gin portfóliót is létrehozott. Ennek legújabb tagja az Agárdi Organic Gin, amely mind a környezettudatosság, mind a fenntarthatóság szempontjait figyelembe véve új minőséget képvisel a hazai ginek piacán. A Magyarországon készített ginek közül ez az első és eddig egyetlen, amely a biocertifikációhoz szükséges szigorú előírások betartásával és ellenőrzésével készült.

Az Agárdi Pálinkafőzde számára ez a gin azért is nagy mérföldkő, mert ez az első, kézzelfogható bizonyítéka a cég környezettudatosságra és fenntarthatóságra épülő gondolkodásmódjának.

Az, hogy piacra tudtuk dobni Magyarország első és eddig egyetlen organikus ginjét, annak az eredménye, hogy cégünk filozófiája a kezdetektől fogva a környezettudatosságra és a fenntarthatóságra épült

– mondja Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde társtulajdonosa és főzdemestere.

Az üzemet is úgy alakították ki évekkel ezelőtt, hogy abban legyen lehetőség azon technológiák alkalmazására, amelyekkel organikus termékek készíthetők. Az organikus gin az első olyan termékük, amely ennek a gondolkodásmódnak az eredményeként született meg, de ez csak az első lépés. A továbbiakban is az a tervük, hogy egyre több olyan termékkel állunk elő, amelyek azt a tisztaságot képviselik, mint az Agárdi Organic Gin.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gin

agárd

agárdi

velencei-tó

agárdi pálinkafőzde

agárdi organic gin

pálinka