Egy tonnánál több halat fogtak: fotókon az I. Női Pontyfogó OB gigantikus példányai

HelloVidék   
  Megosztom
Egy tonnánál több halat fogtak: fotókon az I. Női Pontyfogó OB gigantikus példányai

A csütörtökön kezdődött I. Női Pontyfogó Országos Bajnokságon Maconkán hatalmas pontyokat, amurokat húztak ki a vízből egymás után a versenyzők. Azóta pedig már több mint egy tonnányi halat kiemeltek, többek között két hatalmas méretű pontyot is.

A csütörtökön kezdődött I. Női Pontyfogó Országos Bajnokságon rendre húzták ki a versenyzők a hatalmas pontyokat, amurokat a vízből. Pénteken este tovább fokozódott a hangulat az országos bajnokságon, ugyanis partra került egy húsz kiló feletti példány is, írja a Pecaverzum.

A versenyszervező Magyar Horgász Szövetség (Mohosz) beszámolójából kiderül, hogy a 8-as pályán horgászó Mátyásné Siklódi Rita és Posfay Mariann egy 21,375 kilós pontyhoz hívta a hitelesítőket. A versenyen már egy tonna feletti összfogásnál járnak a résztvevők. Két darab húsz kiló feletti halat is partra tereltek, a másik kapitális példányt, amely egy 22 kilós tükrös volt, a QuickBaits Girls (Telinger Katalin-Törökné Bazsó Katalin) fogta ki.

Továbbra is a QuickBaits Girls ( Telinger Katalin- Törökné Bazsó Katalin) csapata van az élen, 295,925kg-mal és jelenleg ők fogták a legnagyobb halat is egy kerek 22 kilós tükröst.

Eredmények:https://ranglista.mohosz.hu/public/verdets?vid=541

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgászverseny

női horgászok

országos bajnokság

mohosz

halak

ponty

pontyfogó bajnokság