Nem hiszünk a szemünknek: fotókon mutatjuk a mázlis horgász gigantikus fogását

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszünk a szemünknek: fotókon mutatjuk a mázlis horgász gigantikus fogását

Nem mindennapi élményben volt része Potornai Ferenc hobbihorgásznak, így utólag nagyon örül, hogy a kánikulai napokat nem a hűvös szobában pihenve töltötte, hanem a szenvedélyének hódolva: horgászással. Így akadt horgára a Nagyrédei Horgásztóban a majd' 71 kilós harcsaóriás, amit egyéni horgászrekordjaként könyvelt el a szerencsés hobbihorgász.

Harcsát fogni mindig nagy élmény, különösen akkor, ha egy akkora példány akad a horgász pecabotjára, ahogy ez a Nagyrédei Horgásztóban szerencsét próbáló Potornai Ferenccel is történt a napokban. Harcsára leginkább az esti órákban érdemes horgászni, jól tudta ezt a hobbihorgász is, és miután megküzdött a hatalmas hallal, hosszas fárasztás után partra is emelte Szikszai Áron és Molnár Alexandra segítségével, derül ki a horgásztó hivatalos Facebook-bejegyzéséből.

A mérlegelés után bebizonyosodott, hogy Ferenc felállította egyéni rekordját a 70, 68 kilós harcsa kifogásával, melynek hossza bőven meghaladta a két métert is.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

harcsa

gigahal

halóriás

halszörny. nagyrédei horgásztó. heves megye

potornai ferenc