Nem hiszünk a szemünknek: fotókon mutatjuk a mázlis horgász gigantikus fogását

HelloVidék   
  Megosztom
Nem hiszünk a szemünknek: fotókon mutatjuk a mázlis horgász gigantikus fogását

Nem mindennapi élményben volt része Potornai Ferenc hobbihorgásznak, így utólag nagyon örül, hogy a kánikulai napokat nem a hűvös szobában pihenve töltötte, hanem a szenvedélyének hódolva: horgászással. Így akadt horgára a Nagyrédei Horgásztóban a majd' 71 kilós harcsaóriás, amit egyéni horgászrekordjaként könyvelt el a szerencsés hobbihorgász.

Harcsát fogni mindig nagy élmény, különösen akkor, ha egy akkora példány akad a horgász pecabotjára, ahogy ez a Nagyrédei Horgásztóban szerencsét próbáló Potornai Ferenccel is történt a napokban. Harcsára leginkább az esti órákban érdemes horgászni, jól tudta ezt a hobbihorgász is, és miután megküzdött a hatalmas hallal, hosszas fárasztás után partra is emelte Szikszai Áron és Molnár Alexandra segítségével, derül ki a horgásztó hivatalos Facebook-bejegyzéséből.

A mérlegelés után bebizonyosodott, hogy Ferenc felállította egyéni rekordját a 70, 68 kilós harcsa kifogásával, melynek hossza bőven meghaladta a két métert is.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

harcsa

gigahal

halóriás

halszörny. nagyrédei horgásztó. heves megye

potornai ferenc