Hihetetlen, mi akadt a horgára: a Balatonból fogta ki a kapitális halakat

HelloVidék   
  Megosztom
Hihetetlen, mi akadt a horgára: a Balatonból fogta ki a kapitális halakat

Egyik legnemesebb hazai ragadozó halunk a süllő, egyben a sügérfélék legnagyobb képviselője vizeinkben. Tomity Ádám pergető módszerrel a csónakjából kerítette botvégre a Balatonon múlt hétvégén a két hat kiló fölötti kapitális és szemre is tetszetős példányt.

A Balaton nyugati medencéjében szokott rendszeresen pergetni Tomity Ádám, legutóbb két hat kiló feletti süllőt sikerült kifognia múlt hétvégén, írja a pecaverzum.hu.

Általában akadókon szoktam pecázni, vannak természetes, de mesterséges akadók is, azokon keresem a halakat. A legjobban két csalitípus vált be, mint most is. A szombati süllőmet, amely 6,60 kiló volt, egy neon színű gumihallal, míg a vasárnapit egy vertikális csalival fogtam. Utóbbi húzáskor kapott, pedig általában a leesőt szokták ütni, de most ellenkezőleg történt

– mondta el Ádám a portálnak, és hozzátette, hogy a vasárnap fogott süllő is csak negyven dekával volt kisebb az előzőnél.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

süllő

hobbihorgász

kapitális fogás

balaton

tomity Ádám

pergetés

pergető horgászok