Ilyen kuriózum se volt még ennél a tavunknál! 5 hektáros kukoricalabirintus nyílik

MTI   
  Megosztom
Ilyen kuriózum se volt még ennél a tavunknál! 5 hektáros kukoricalabirintus nyílik

A kukoricalabirintus a Tisza-tónál 5 hektár területű lesz, amelyben egy 3 km hosszúságú útvesztő található. A felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltak, így számukra egy rövidített pályát jelöltek ki.

Augusztus 6-án, pénteken 16:00-kor nyitja meg kapuit a Tisza-tó első kukoricalabirintusa Abádszalók közelében, a tavaszi tulipánszedés helyszíne mellett, a Tulip Garden Tisza-tó tulipánföldnél - adja hírül az I Love Tisza-tó . Tóth Diána mezőgazdász, az Élménytanya és a FarmerLand Abádszalók vezetőjének második projektje hasonlóan különleges élményt nyújt, mint a tulipánmezője.

A kukoricalabirintus 5 hektár területű, amelyben egy 3 km hosszúságú útvesztő található. A felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltak, így számukra egy rövidített pályát jelöltek ki. Augusztus 14-ig, az elkövetkezendő hétvégéken, pénteken és szombaton 16:00-tól egészen 22:00-ig lehet látogatni a labirintust. A bátrak akár sötétben, elemlámpával vagy anélkül is bejárhatják az utat. A labirintust martonvásárhelyi takarmány kukoricából készítették, így az nem alkalmas emberi fogyasztásra, és a szezon végén a többihez hasonlóan ezt is betakarítják.

A kukoricalabirintus kutyabarát, de a póráz használata kötelező!

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 40 156 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 7,85%), de nem sokkal marad el ettől az MKB Bank 39 988 forintos törlesztőt (THM 7,86%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kukoricalabirintus

tisz-tó

látványosság

szórakozás