Ilyen kuriózum se volt még ennél a tavunknál! 5 hektáros kukoricalabirintus nyílik

MTI   
  Megosztom
Ilyen kuriózum se volt még ennél a tavunknál! 5 hektáros kukoricalabirintus nyílik

A kukoricalabirintus a Tisza-tónál 5 hektár területű lesz, amelyben egy 3 km hosszúságú útvesztő található. A felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltak, így számukra egy rövidített pályát jelöltek ki.

Augusztus 6-án, pénteken 16:00-kor nyitja meg kapuit a Tisza-tó első kukoricalabirintusa Abádszalók közelében, a tavaszi tulipánszedés helyszíne mellett, a Tulip Garden Tisza-tó tulipánföldnél - adja hírül az I Love Tisza-tó . Tóth Diána mezőgazdász, az Élménytanya és a FarmerLand Abádszalók vezetőjének második projektje hasonlóan különleges élményt nyújt, mint a tulipánmezője.

A kukoricalabirintus 5 hektár területű, amelyben egy 3 km hosszúságú útvesztő található. A felnőttek mellett a gyerekekre is gondoltak, így számukra egy rövidített pályát jelöltek ki. Augusztus 14-ig, az elkövetkezendő hétvégéken, pénteken és szombaton 16:00-tól egészen 22:00-ig lehet látogatni a labirintust. A bátrak akár sötétben, elemlámpával vagy anélkül is bejárhatják az utat. A labirintust martonvásárhelyi takarmány kukoricából készítették, így az nem alkalmas emberi fogyasztásra, és a szezon végén a többihez hasonlóan ezt is betakarítják.

A kukoricalabirintus kutyabarát, de a póráz használata kötelező!

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

kukoricalabirintus

tisz-tó

látványosság

szórakozás