Azta, ekkora harcsaóriást még nem láttunk: fotókon mutatjuk a brutális fogást

HelloVidék   
  Megosztom
Azta, ekkora harcsaóriást még nem láttunk: fotókon mutatjuk a brutális fogást

Miután egy kapitális harcsa eltörte a botját, fogott két százkilósat! A magyar horgászoknak elképesztő kalandban lehetett részük!

Egészen hihetetlen kalandba keveredett a magyar horgász, Chyba András Olaszországban, a Pó-folyón, ahol nagy harcsákat szeretett volna fogni. Három száz kiló fölöttit is fáraszthatott egy éjszaka alatt, közülük kettőt pergetve. Az egyiknél eltörött a botja, és puszta kézzel küzdött a hallal, míg egy másik fárasztás két óráig tartott. A Pecaverzumnak részletesen elmeséléte a már-már filmbe illő történetet:

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

horgász

harcsa

kapitális fogás