Ezt az estét mindenki megemlegeti majd: hatalmas buli vár a tóparton

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt az estét mindenki megemlegeti majd: hatalmas buli vár a tóparton

Igazi bulihangulat uralkodik a Velence-tó északi partján, Sukorónál, ahol a hétvégén még javában tart sokak kedvenc hazai zenei fesztiválja, az EFOTT. Meglepetésekben, zenében és látványban ma sem lesz hiány, igazi sztárfellépő érkezik ma este: az amerikai popsztár, Flo Rida.

Szombaton a várva várt amerikai rap szupersztár, Flo Rida teszi tiszteletét a Velencei-tó partján, aki egy selfie videóüzenettel lepte meg a hazai közönséget. Előtte a Follow The Flow, utána Majka&Curtis található a programlistában,

Címlapkép: EFOTT/Scooter

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zenei fesztivál

efott fesztivál

efott

velencei-tó

buli

sukoró

fesztivál

programsorozat