Ezt az estét mindenki megemlegeti majd: hatalmas buli vár a tóparton

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt az estét mindenki megemlegeti majd: hatalmas buli vár a tóparton

Igazi bulihangulat uralkodik a Velence-tó északi partján, Sukorónál, ahol a hétvégén még javában tart sokak kedvenc hazai zenei fesztiválja, az EFOTT. Meglepetésekben, zenében és látványban ma sem lesz hiány, igazi sztárfellépő érkezik ma este: az amerikai popsztár, Flo Rida.

Szombaton a várva várt amerikai rap szupersztár, Flo Rida teszi tiszteletét a Velencei-tó partján, aki egy selfie videóüzenettel lepte meg a hazai közönséget. Előtte a Follow The Flow, utána Majka&Curtis található a programlistában,

Címlapkép: EFOTT/Scooter

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zenei fesztivál

efott fesztivál

efott

velencei-tó

buli

sukoró

fesztivál

programsorozat