Ezt az estét mindenki megemlegeti majd: hatalmas buli vár a tóparton

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt az estét mindenki megemlegeti majd: hatalmas buli vár a tóparton

Igazi bulihangulat uralkodik a Velence-tó északi partján, Sukorónál, ahol a hétvégén még javában tart sokak kedvenc hazai zenei fesztiválja, az EFOTT. Meglepetésekben, zenében és látványban ma sem lesz hiány, igazi sztárfellépő érkezik ma este: az amerikai popsztár, Flo Rida.

Szombaton a várva várt amerikai rap szupersztár, Flo Rida teszi tiszteletét a Velencei-tó partján, aki egy selfie videóüzenettel lepte meg a hazai közönséget. Előtte a Follow The Flow, utána Majka&Curtis található a programlistában,

Címlapkép: EFOTT/Scooter

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zenei fesztivál

efott fesztivál

efott

velencei-tó

buli

sukoró

fesztivál

programsorozat