Elmarad a híres magyar hagymaünnep: így kárpótolják a makóiakat

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Elmarad a híres magyar hagymaünnep: így kárpótolják a makóiakat

A fesztivál hagyományosan Makó legnagyobb rendezvénye; az utóbbi években már a város főterén rendezték meg, három napban, sztárok fellépésével, széles gasztronómiai kínálattal.

A fesztivál hagyományosan Makó legnagyobb rendezvénye; az utóbbi években már a város főterén rendezték meg, három napban, sztárok fellépésével, széles gasztronómiai kínálattal. Általában több tízezer embert vonzott Makóra. Az idei lett volna sorrendben a harmincadik - írja a Délmagyar.

Barna Gábor azt mondta, abban a reményben kezdték el tavasszal a szervezőmunkát, hogy a korlátozó intézkedések addigra a magas átoltottságnak köszönhetően megszűnnek.

A jogi háttér azonban nem változott, így a programot várhatóan csak jövőre tudják megtartani.

Így kárpótolják a makóiakat

Szeptember 3-ától a város honlapján minden makói polgár regisztrálhat, és választása szerint vagy egy mozijegyet, vagy egy fürdőbelépőt igényelhet. Ezen kívül még idén lesz egy zenés rendezvény a Maros-parti strandon, amit a SzabadON fesztivál nyári programjainak mintájára fognak megtartani.

Címlapkép: Getty Images

KÖLTÖZNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? KERESS EGY OLCSÓ HITELT!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 4,73 százalékos THM-el, és havi 96 143 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCreditnél. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 5,49% a THM; a Budapest Banknál 5,68%; a Sopron Banknál 5,72%, a MagNet Banknál pedig 5,73%; míg az Takarékbanknál 5,78%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, a Raiffeisen Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

makó

makói hagyma

fesztivál